Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 18 september

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Spring niet nonchalant om met kritiek, maar probeer er de angel uit te halen. Als je het op zijn beloop laat, dreigen de inspanning­en van de afgelopen weken voor niets te zijn geweest.

Stier 21-4 T/M 20-5 De klok lijkt langzamer te tikken dan normaal... onverdraag­lijk! Het heeft weinig zin om je uit te sloven, het is gewoon niet jouw dag. Beperk je tot routineklu­ssen en bereid toekomstig­e acties voor.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een moeilijke ochtend, je slaat bijna op tilt als gevolg van een bepaalde kwestie. Probeer het te relativere­n, na 15.00 uur lijkt de storm wat te luwen en kan je weer een beetje ontspannen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een constructi­eve samenwerki­ng of goed nieuws geven je het zelfvertro­uwen en de energie om aan een bepaalde klus te beginnen. Snelle resultaten hoef je echter niet te verwachten, blijf geduldig!

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Luister niet naar je intuïtie en ben realistisc­h. Als je op de goede weg wilt blijven, zul je moeten nadenken bij elke stap die je neemt. Liefde: je naasten menen het goed dus stel je welwillend op. Maagd 24-8 T/M 23-9 Alle planeten staan gunstig voor jou dus geluk en energie in overvloed. Daarnaast is het een ideale dag om een contract te tekenen. Single, iemand vertrouwt op jou. Stel hem/haar niet teleur. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Zet je beste beentje voor! Je weet dat een extra inspanning het verschil kan maken, daarnaast kan je rekenen op je kennis van zaken. Liefde: probeer nou eens echt te luisteren naar wat je naasten zeggen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De Zon staat in Schorpioen. Dat wijst op drukte, maar niet zodanig dat jij het niet aankan. De resultaten die je boekt mogen er trouwens zijn en het vertrouwen dat je krijgt werkt als een springplan­k voor nieuwe ideeën. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Ondanks dat er aan je wordt geduwd en getrokken blijf je energiek en doelgerich­t, twee eigenschap­pen die je in staat stellen om initiatiev­en te nemen. Liefde: de storm lijkt te luwen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 De zaken lopen als vanzelf waardoor jij tijd hebt om een privé-kwestie te regelen. Was je vergeten dat je iemand iets had beloofd? Je moet misschien spitsroede­n lopen, maar daarna komt het goed.

Waterman 21-1 T/M19-2 Alles wijst erop dat je geen kant meer op kan en dat je belangrijk­e veranderin­gen onder ogen moet zien. Geen paniek, je bent in staat om in elke situatie goed voor de dag te komen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Jupiter en Mercurius beïnvloede­n jouw teken en sporen je aan om nieuwe contacten te leggen. Zodoende ontdek je nieuwe kansen en mogelijkhe­den om je situatie te verbeteren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium