Het Belang van Limburg

Stoet van Mustangs met rode op kop

-

In een stoet van Ford Mustangs defileerde­n Charissa Vandeborg en haar partner Niki Frederix onlangs voor de mooiste dag van hun leven naar het stadhuis van Herk-deStad. Rood was de themakleur van de dag, terwijl Charissa’s jurk dan weer was geïnspiree­rd op de wereld van Walt Disney.

Het was een vriend van Niki die het koppel in contact bracht met de wereld van de Amerikaans­e bolides met hun typisch brullende motor. “Sinds 2014 zijn we lid van de Belgian Mustang en Cougar Club”, vertelt het koppel. “In de zomer zijn we elk weekend op pad, rond Onze Lieve Heer Hemelvaart zelfs voor een tweedaagse.” Charissa en Niki zijn de trotse bezitters van een knalrode Mustang: “We hebben de motorkap met witte strepen speciaal uit de Verenigde Staten laten overkomen. We hebben er heel wat bekijks mee. Als we op een uitstap ergens halt houden, komen heel wat mensen bewonderen­d toekijken. Voor de fotoreport­age van ons huwelijk kregen we ook de kans om op het circuit van Zolder foto’s te maken.”

“Rood was ook de – euh – rode draad doorheen het huwelijksf­eest. Charissa: “Mijn bruidsboek­et bestond uit rode rozen. Rood is werkelijk onze favoriete kleur. Ze staat ook voor liefde en passie en ze sluit aan bij de films van Disney.” “Als kleuterjuf ben ik in de ban van sprookjes. ‘Belle en het Beest’ is mijn favoriet. Mijn jurk was trouwens ook daarop geïnspiree­rd, al was hij wel niet geel, zoals in de film.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium