Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

THES: Met de handblessu­re van Jo Christiaen­s gaat het ondertusse­n de goede kant op. Vanavond traint hij met een speciaal verband en als dat goed verloopt, zit hij zaterdag in de selectie voor Oudenaarde. Door de afwezighei­d van Christiaen­s kwam Houwaer in de ploeg en zat Steven Van Tilburg (vorig seizoen gestopt als speler, maar wel nog in de trainersst­af) tegen Dender en Knokke als backup op de bank. Sam Van Aerschot traint nog voor onbepaalde tijd met de beloften. (kj)

BOCHOLT: Christophe Bertjens speelde na een kniestoot nog ruim een uur met helse pijnen verder tegen Patro en was zelfs goed voor de enige treffer. Uit onderzoek blijkt dat hij een klaplong opliep en een drietal

weken out is. (edst)

HADES: De schade aan de enkel van verdediger Thierry Vandermeer­en valt mee. Na onderzoek bleken de ligamenten van de rechterenk­el zwaar verroken. Vandermeer­en kan eerstdaags weer lichtjes beginnen trainen, al komt de wedstrijd tegen Berchem nog te vroeg. (frba)

SP. HASSELT: Voor Piet Proesmans (scheur quadriceps) en Sean Aerts (enkelbless­ure) komt ook de match tegen Hoogstrate­n wellicht nog te vroeg. Proesmans traint individuee­l en Aerts werkt herstelt verder bij de kinesist. Amadou Dioum speelt dit

weekend bij de beloften. (frba)

BILZEN-WALTWILDER: De KBVB heeft bevestigd dat de uitgesteld­e wedstrijd tussen Bilzen-Waltwilder en Lyra-Lierse (3AMA) in Bilzen zal worden gespeeld op woensdag 31 oktober om 20.30u. (matr)

THOR HASSELT: Thomas Vandenne vierde zijn terugkeer bij Thor Hasselt (2B) na lang blessurele­ed met een basisplaat­s. (gesi)

LANDEN: Mike Deverdenne van Landen (2B) nam tegen Hoeselt A de 4-0 voor zijn rekeninf. De spits scoorde zo in alle vier de duels dit seizoen. (gesi)

AS-NIEL: Steven Drijkoning­en van As-Niel (3B) vierde zijn rentree (knieblessu­re) tegen E. Mechelen B met een eerste competitie­doelpunt. (edst)

BREUGEL: Van Broekhoven van Breugel (4A) is hervallen in zijn achillespe­esblessure. (kj)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium