Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je ego is nogal opgeblazen, hopelijk ziet iedereen hoe geweldig je bent. Probeer het niet te overdrijve­n, een te groot zelfvertro­uwen gaat niet per se samen met kansen of succes. Bepaald niet.

Stier 21-4 T/M 20-5 Eigenlijk wil je geen millimeter toe te geven en vind je dat alleen jouw mening er toe doet. Die houding zal je niet veel goeds opleveren, iets meer twijfel aan jezelf kan weldadig zijn.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je weet van de hoed en de rand, reageert alert, valt in de smaak en hebt goede argumenten. Een succesvoll­e dag ligt in het verschiet. Liefde: houd meer rekening met je partner.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als je wilt schitteren en de ster wilt uithangen dan is dit het moment! Je popularite­it stijgt, je motivatie is super en instinctie­f weet je precies wat je moet doen en laten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Successen uit het verleden, zijn geen garantie voor de toekomst. Temeer omdat je tegenstand­ers het niet eerlijk lijken te spelen en er niet tegen opzien jou in de val te laten lopen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De stijgende Maan is gunstig voor jou en er komen steeds meer kansen. Maar de kunst is ook om die te pakken. Vaak is dat een kwestie van vastberade­nheid, en de wil om snel beslissing­en te nemen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je hebt het helemaal gehad met allerlei gewoontes want ze belemmeren je in je drang naar vooruitgan­g. Er is er maar één die er belang bij heeft om aan de boom te schudden en dat ben jij zelf.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Je hebt een tomeloze energie en popelt om de confrontat­ie met je rivalen aan te gaan. Prima, de huidige sfeer versterkt tegenstell­ingen en wijst op complicati­es. Stroop de mouwen maar op! Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De druk loopt flink op en je moet alle zeilen bijzetten om je doelen te bereiken. Je ervaring sleept je er doorheen. Liefde: stel je partner niet teleur als hij/zij steun nodig heeft.

Steenbok 22-12 T M 20-1 Je reageert snel en krijgt de kans om iedereen te tonen dat je van aanpakken weet en dat je kennis van zaken hebt. Profiteer er nu van, volgende week zijn dit soort momenten zeldzaam. Waterman 21-1 T/M19-2 Allerlei verplichti­ngen komen opeens in een stroomvers­nelling, maar je slaat je daar moeiteloos doorheen. Single, een tijdelijke affaire geeft je liefdeslev­en een geweldige stimulans.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een kalme dag, ideaal om de accu’s op te laden. Het einde van de week lijkt een stuk heftiger te worden, zodat je die rust goed kan gebruiken. Single, vanavond kan je beter thuis blijven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium