Het Belang van Limburg

DE BLIKVANGER

-

Melo Zonhoven nam stevig de maat van Bree-Beek, één van de favorieten voor de titel. Op 18 minuten van het einde bracht coach Achten een zekere Glenn Campe

(foto) in voor spits Asnong. Een kleine, pittige aanvaller voor wie die korte tijd volstond om tweemaal te scoren en het verdict voor Bree-Beek op 4-0 af te ronden. Maar wie is Glenn Campe?

Volgens coach Achten een jongeman die bij de reserven op hoog niveau bezig is en al heel wat heeft gescoord. “Acht keer”, preciseert Campe. Hij stelt zich voor: “Ik ben 19 jaar, afgestudee­rd als schilder en woon in Zonhoven. Dit is mijn derde seizoen bij Melo. Mijn jeugd bracht ik bij Schoonbeek door, met daarna een jaar bij Lanaken en twee bij Torpedo. Door de verhuis naar Zonhoven ben ik bij Melo terecht- gekomen. Ik speel doorgaans bij de reserven. Mijn eerste selecties dateren van twee jaar geleden. Dit is mijn tweede dit seizoen.”

“Dit zijn inderdaad mijn eerste goals bij de eerste ploeg. Ik moet het vooral van mijn snelheid hebben. Ik ben klein van gestalte, maar laat me niet gemakkelij­k van de bal zetten. Maar ja, de hele ploeg stond goed en de zege was verdiend.”

Melo klopt vlotjes Park en Bree-Beek. Mag Melo bij de titelkandi­daten gerekend worden? “Ik weet het niet. We doen het in ieder geval goed. We hebben ons tegen twee favorieten laten zien. We horen er bovenaan zeker bij.”

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium