Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 2 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een ogenschijn­lijk uniek aanbod vraagt erom dat je voors en tegens goed tegen elkaar afweegt. Reageer niet meteen, ook niet als men dat van je verlangt. Liefde: Single? Twijfel niet zoveel!

Stier 21-4 T/M 20-5 De verrassing is dat je de middelen krijgt die je nodig had. Bezwijk niet voor je oude vijanden (koppigheid en hoogmoed), maar luister naar de raad van collega’s‚ als die goed geïnformee­rd zijn. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Kwesties die je het leven moeilijk maakten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Beter nog, je kunt de hele wereld aan terwijl je rivalen maar voortploet­eren. Gooi dus nu al je energie in de strijd.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Er heerst een ruzieachti­g sfeertje en je kunt het maar beter niet ontkennen ook al wil je de lieve vrede bewaren. Dat betekent niet dat je partij moet kiezen. Focus op de dingen die jou aangaan. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je enthousias­me werkt aanstekeli­jk, en alles gaat volgens plan. Je bent een van de weinigen die niet de hele dag zeuren over hun werk. Liefde: Probeer tegemoet te komen aan de wensen van je partner.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je doet er goed aan om duidelijk je wensen te formuleren en voor jezelf op te komen. Neem de tijd en bereid je acties goed voor. Liefde: Het is onwaarschi­jnlijk dat je fantasieën vandaag uitkomen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een superkans kan ervoor zorgen dat je tot veel meer in staat bent. Gelukkig zie je de mogelijkhe­den en doe je er je best voor. Liefde: Het kleinste beetje aandacht wordt beloond met de hoofdprijs.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Ondanks dat ze daalt profiteer je van gunstige invloeden van de Maan. Je bent in staat je relaties op te poetsen en geeft je werk een boost. Single, je bent in staat om je emoties te tonen. Doe dat dan ook!

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je bulkt van de energie en blinkt uit in efficiency. Zorg wel dat je binnen de grenzen van je eigen mogelijkhe­den blijft. Leg de lat niet te hoog en beloof niks wat je niet waar kunt maken. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Als je maar niet opschiet, wordt het nu tijd om spijkers met koppen te slaan. Je ontdekt misschien dat een rivaal probeert om je dwars te zitten. Liefde: vertrouw op je partner bij onenigheid in de familie.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je hebt te maken met invloeden van de dalende Maan, dus probeer zoveel mogelijk informatie te verzamelen, anders dreig je de verkeerde richting in te slaan of een voor de hand liggende keuze te vergeten.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Geen fijne dag. Het risico op misverstan­den en vergissing­en maakt de omgang met anderen er niet gemakkelij­ker op. Ga discussies zo veel mogelijk uit de weg en concentree­r je op de lopende zaken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium