Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 4 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Beschikken over goede info is een must. Kijk maar uit, want sommige mensen zijn erop uit om je regelrecht een doolhof in te sturen. In die context is de mening van je partner goud waard.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je agenda staat vol met moeilijke klussen. Je kunt zelfs gevraagd worden om je ergens intensief mee te bemoeien. Je moet het natuurlijk zelf weten, maar je kunt je ook gewoon uit de voeten maken.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Ondanks de gespannen sfeer heb je de energie die nodig is om vooruit te komen, prestaties te consolider­en en moeilijke keuzes te maken. Laat zien wat je wil en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De Maan staat in Kreeft. Je hebt ‘dus’ tal van ideeën en ook de creativite­it om ze aan de man of vrouw te brengen. Liefde: Een kleine gebeurteni­s kan de avond net dat beetje extra geven.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je laat niet gauw los, je weet wat je wil en dat blijft niet onopgemerk­t in je omgeving. Jaloerse blikken alom. Liefde: soms moet je je afvragen welke kant je nou precies op wil.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Maak je borst maar nat, want er is kans op allerlei complicati­es en leuk is anders. Bedenk dat de ideeën waar je het beste over hebt nagedacht ook de beste resultaten afwerpen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een prima dag om het initiatief te nemen. Maar je doet er wel goed aan je eerst van de situatie te vergewisse­n voordat je actie onderneemt. Single? Je hebt kans een eenzame ziel te ontmoeten.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De dag begint met een te volle agenda. Maak gebruik van de middagpauz­e om energie bij te tanken. Liefde: Het thuisfront vindt dat je soms wat te veel aan jezelf denkt. Hebben ze daar gelijk in?

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je bent actief, gaat naar anderen toe of legt weer contact met mensen die je uit het oog was verloren. Allemaal heel goed om je keuzes te bepalen want van je intuïtie moet je het op dit moment niet hebben.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je lijkt een beetje de kluts kwijt en nauwelijks in staat om je natuurlijk­e organisati­etalent te gebruiken. Weet je nog? Eerst een prioriteit­enlijstje maken, dan pas in actie komen! Waterman 21-1 T/M19-2 Er komen zoveel vragen op je af, dat je in de rondte tolt als een weerhaan op een kerktoren. Tijd om heel hard STOP te roepen en te vragen wat er eigenlijk tegenover al die eisen en vragen staat.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Tussen nadenken en in actie komen liggen heel veel twijfels. Misschien heeft dat stemmetje dat “even wachten” zegt wel gelijk. Liefde: je bent minder tot verzoening geneigd. Pas op voor spanningen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium