Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 6 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een fijne dag. Kijk alleen uit als je gaat shoppen, want je hebt de neiging geld uit te geven zonder het echt te tellen. Liefde: ben je single, dan gaan je dromen misschien met je aan de haal.

Stier 21-4 T/M 20-5 Jij en je partner zetten een nieuw projectje op poten. Ben je single, dan lijken de gegadigden ineens in de rij te staan: kansen te over. Wie weet zit er een zielsverwa­nt tussen.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Er heerst een wat saai sfeertje. De mensen in je omgeving zijn te serieus om in jouw vrolijke bui mee te gaan. Vlucht in de armen van je partner, die brengt je op andere gedachten.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Sensualite­it wat de klok slaat. Je hebt een grote behoefte aan liefkozing­en om goed in je vel te zitten. En je wordt niet teleurgest­eld, als je partner tenminste soortgelij­ke gevoelens heeft. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je bent pas verdwaald als je de weg niet meer weet. Maar dat risico loop je vandaag wel als je er niet voor kiest om de leiding in de handen van je partner te leggen. Je krijgt er geen spijt van!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een fijne dag waarop je vooral zin hebt om je te vermaken. Je enige probleem zal zijn om de uitgaven binnen redelijke grenzen te houden, zeker met een partner die er graag nog een schepje bovenop doet.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Superdag om je gevoelens te laten blijken. Dat heb je niet elke dag, dus geniet van de mooie momenten en leg je partner in de watten. Single? Kansen om een bestaande band stevig aan te halen.T /

Schorpioen 24-10 M 22-11 Single? Laat je leven! Venus en Neptunus maken een cocktail voor je klaar van magie, bubbels, peper en passie. Voor koppels staat er eveneens een delicatess­e op het menu. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een negatieve dag waarop je je gevoelens lijkt op te kroppen. Je kunt ook overdrijve­n zodat men denkt dat er met jou geen land te bezeilen is. Reageer snel en stel je wat toegankeli­jker op. Steenbok 22-12 T / M 20-1 Invloeden van de Maan maken dat je probeert je relatie een nieuwe impuls te geven. Jij en je partner springen eens helemaal uit de band. Single: het verrassing­seffect leidt soms tot de mooiste successen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Als er geen feest aan de gang is, dan wordt er wel een voorbereid. Er lijkt altijd wel iets loos binnen de familie. Single, opgepast! Het lijkt dat vrienden je aan iemand proberen te koppelen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Er zijn problemen, maar invloeden van Venus stellen je in staat om ze op te lossen. Je beseft ook dat jullie bijzondere gevoelens voor elkaar hebben. Single? Mogelijk het begin van een mooi avontuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium