Het Belang van Limburg

Keer tégen elkaar spelen”

-

dat de coach tegen Wellen met hetzelfde strijdplan komt. (plagend) Ik denk dat we voor Siegerd een verrassing in petto hebben.”

Zijn jullie de remedie tegen die problemen?

Hustinx: “Coaching van achteruit komt de organisati­e zeker ten goede en laat dat net mijn sterkte zijn. Tegen Wellen wordt het door het uitvallen van centrale middenveld­ers Teker en Voorn nog belangrijk­er om elkaar te sturen.”

Degeling: “Koen is een stevige jongen. Erg gedreven ook. Onze spits weet waaraan hij zich mag verwachten. Op het veld zie ik me door mijn ervaring als het verlengstu­k van de coach. Mijn slimme looplijnen zijn een extra troef.”

Nog een laatste boodschap voor jouw gast, Koen?

Hustinx: “Siegerd, ik ben er klaar voor. En hoop maar dat het niet regent, want dan speel ik met zes pinnen onder de schoenen.”

WELLEN:

Degeling is twijfelach­tig. Heeren is geschorst. Vinken en N. Ramaekers blijven out.

DE KERN: Cheprassov, Dekens, Driesen, Driesmans, Jonckers, Kardes, Lemmens, Lowet, Marchandis­e, Pannemans, Ramaekers A., Smeets, Vandebroek, Vankrunkel­sven. (dapa)

Teker en Voorn zijn

TERMIEN:

geschorst. DE KERN: Bruno, Slegers, Vanoppen, Pulinx, Philipsen, Hustinx, Kroonen, Jeunen, Piras, De Ceulaer, Bloemen, Gijzen, Yildiz, Ulenaers, X. (gsb)

 ?? FOTO TOM PALMAERS ?? Koen Hustinx begroet zijn vriend Siegerd Degeling met een houdgreep.
FOTO TOM PALMAERS Koen Hustinx begroet zijn vriend Siegerd Degeling met een houdgreep.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium