Het Belang van Limburg

Perfecte score voor Limburgse kandidaten in ‘The Voice Kids’

-

De vier Limburgse deelnemers aan de vierde Blind Audition van ‘The Voice Kids’ mogen allemaal door naar de volgende ronde, de Battles. Noor Bleukx (14) uit Bree en Charlotte Ramaekers (14) uit Dilsen-Stokkem doen dat in het team van Laura Tesoro. Jools Swillens (11) uit Dilsen-Stokkem zal verder begeleid worden door Hanne, Marthe en Klaasje van K3. Latif Yigit (12) uit As mocht dankzij zijn versie van ‘Bang Bang’ van Nancy Sinatra kiezen uit de twee mannelijke coaches Gers Pardoel en Sean Dhondt. Zijn voorkeur ging uit naar die laatste.

Jambers volgt De Wever

Naast de vier geplande aflevering­en van ‘Jambers In De Politiek’ die VTM van volgende dinsdag tot vrijdag gaat uitzenden, komt er op donderdag 18 oktober nog een extra uitzending. Paul Jambers (foto) kreeg immers als enige de toelating om Antwerps burgemeest­er Bart De Wever (N-VA) tijdens verkiezing­szondag 14 oktober de hele dag te volgen, van de eerste stembusgan­gers tot wanneer ’s nachts alle stemmen zijn geteld. De extra uitzending focust volledig op De Wever. Charles Aznavour zaterdag begraven

Vrijdag werd met een ceremonie in Parijs, in aanwezighe­id van o.a. president Emmanuel Macron, afscheid genomen van de Franse zanger Charles Aznavour. Zaterdag heeft er een dienst in strikt besloten kring in Montfort-l’Amaury plaats, op veertig kilometer van de hoofdstad. Daar krijgt de zanger zijn laatste rustplaats in het familiegra­f. Zijn ouders en zoon Patrick, die in 1981 stierf, liggen er begraven. De begraafpla­ats stamt uit de zestiende eeuw en is een historisch monument.

 ?? FOTO EPA ??
FOTO EPA
 ?? FOTO FOTO FRANK BAHNMULLER ??
FOTO FOTO FRANK BAHNMULLER

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium