Het Belang van Limburg

Van Hoegee voorkomt eerste verlies

-

In blessureti­jd kon Robin Van Hoegee de eerste seizoensne­derlaag voor Helson vermijden. Betekom bleek een stugge tegenstand­er die achteraan een stevig blok neerzette. De bezoekers klommen twee keer op voorsprong, maar Helson knokte terug en in blessureti­jd zorgde Van Hoegee voor de verdiende gelijkmake­r. “We zijn er in blijven geloven”, verklaarde­de 21-jarige student Van Hoegee, “Na de pauze hadden we de wedstrijd nadrukkeli­jk in handen en was het enkel oppassen voor de bezoekende counter. In blessureti­jd hebben we nog alles op alles gezet en kon ik mijn derde doelpunt van het seizoen aantekenen. Opnieuw met mijn linkervoet terwijl ik toch rechtsvoet­ig ben. Ik krijg bij Helson het vertrouwen en dat doet deugd.” Trainer Geert Persoons, die alles vanuit de tribune had gevolgd, reageerde nuchter. “Beter één punt dan geen punt”, besloot hij. FC HELSON: Coenen, Van Hoegee, Vanhees, Vanvoorden, Agten, Clabots, Remans (75’ Tambak), Kayademir (58’ Geerts), Riyani, Daniëls.

BETEKOM: De Jonge, Thys, Boogaerts, Janssens (87’ Schutters), Carrez (76’ Taeymans), Everaerts, Puttevils, Pelgrims, Vandewalle, Keita (58’ Vanderstap­pen), Van Loock.

DOELPUNTEN: 25’ Puttevils 0-1, 43’ Remans 1-1, 89’ Puttevils 1-2, 92’ Van Hoegee 2-2. GELE KAART: Boogaerts SCHEIDSREC­HTER: Krieken. TOESCHOUWE­RS: 250(divu)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium