Het Belang van Limburg

Bosmans weer T1 Kaulille

-

Naast de topper staat er dit weekend de derby

op het menu. Bij Kaulille neemt Tom Bosmans voor de derde keer over als T1.

Heusden-Zolder-THES B

Donk-Amandina

ZATERDAG 19.30U

Ham Utd (7) - Exc. Hamont (8) HAM UNITED: Theunckens (knie), Philipsen (kuit) en Cinar (belet) komen niet in actie. Raymaekers is twijfelach­tig. EXC. HAMONT: Cuyvers is geschorst, Langens en Ceelen zijn geblesseer­d en ook Nijs (belet) ontbreekt.

ZATERDAG 20.00U

Donk (13) - Amandina (16) DONK: Thijs (teen) is een tijd out.

AMANDINA: Met uitzonderi­ng van Claes is iedereen present voor de derby.

ZONDAG 15.00U

KVV Heusden-Zolder (1) THES B (2)

KVV HEUSDEN-ZOLDER: Laenen (enkel), Schuyten (elleboog) en Vanspauwen (hamstrings) blijven in de lappenmand. THES B: Peeters en Leysen zijn out. Ook Moons (werk) is niet beschikbaa­r.

Hechtel (9) - Meldert (3) HECHTEL: Enkel Mrgole blijft aan de kant. MELDERT: Rutten is nog twijfelach­tig.

Kattenbos (11) - Kadijk (4) KATTENBOS: Doelman Mannaerts moet bijzitten bij de verkiezing­en. Cochet herviel in een oude buikspierb­lessure. Beau Vandenberk is geschorst. KADIJK: Palmans en Troosters (griep) zijn nog twijfelach­tig. Peer SV (5) - Linkhout (12) PEER SV: Zonder Vanendert (geschorst), Smeets (lies) en Janssen (opgeroepen voor de verkiezing­en). LINKHOUT: Reynders komt bij de kern.

Kaulille (15) - Gestel (6) KAULILLE: Tom Bosmans wordt opnieuw T1. Gert Gorssen begint aan zijn eerste van drie schorsings­dagen. Eerlings herstelt van een longontste­king. Leynen en Winters zijn er opnieuw bij.

GESTEL: Timmermans (meniscus) is vier tot zes weken out. Lummen (14) Wijchmaal (10)

LUMMEN: Fakcevic is op vakantie. WIJCHMAAL: Dalemans kampt met een ontsteking op de darmen. Snoeks, Langens en Winkel revalidere­n. Vandenberk is twijfelach­tig. (krth)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium