Het Belang van Limburg

Baby Karl of toch baby Luc?

-

De winnaar van gisteravon­d: Julie Colpaert. De 38-jarige VTM-journalist­e hoefde niet eens tot het uiterste te gaan: haar mannelijke tegenstand­ers stonden niet op scherp, op zijn zachtst gezegd.

De verliezer: ex-veldrijder Niels Albert. “Ik kom om mij eens goed te amuseren”, zei hij. Dat deed hij, maar helaas ook niet meer dan dat. Dat was goed nieuws voor rapper Saïd Boumazough­e, die vanavond mag terugkomen.

De nieuwkomer van vanavond: Pieter Delanoy, de priester en godsdienst­leerkracht uit Assebroek die schitterde als mol in het programma ‘De Mol’. De beste quotes:

Saïd Boumazough­e, die van Marokkaans­e afkomst is: “Ik heb hier meer zenuwen dan op het politiebur­eau.” De kandidaten krijgen een foto te zien van een leeuw met het gezicht van Erik Van Looy en moeten raden om welk dier het gaat. Van Looy tegen de jury: “Het antwoord is leeuw-erik. Hadden jullie die herkend?” Waarop Jeroom: “Ik dacht eerder aan sabeltandb­ederftijge­r.” Julie Colpaert tegen Saïd: “Jij trilt precies een beetje.” Waarop Jeroom tegen Saïd: “Ja, heb je zenuwen, heb je iets gestolen of zo?” Waarop Saïd: “Ja, sebiet Élodie, als ge niet oppast (Élodie Ouédraogo is de vrouw van Jeroom, nvdr.).”

Het mooiste moment: de kandidaten krijgen foto’s te zien van baby’s die het gezicht van een bekende Vlaming kregen. Een foto van ‘baby’ Karl Vannieuwke­rke werd door niemand herkend, al dacht Saïd Boumazough­e dat het om Luc Appermont ging. Waarop Jeroom: “Het is niet omdat het een pamper aan heeft, dat het Luc Appermont is.”

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert (2 aflevering­en)

2. Saïd Boumazough­e (2 aflevering­en)

3. Pieter Delanoy (1 aflevering)

 ?? Foto VIER ?? Ook Niels Albert kon ‘baby’ Karl Vannieuwke­rke niet herkennen in bovenstaan­de foto.
Foto VIER Ook Niels Albert kon ‘baby’ Karl Vannieuwke­rke niet herkennen in bovenstaan­de foto.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium