Het Belang van Limburg

Julie gaat door, en vindt foto Van Gils “vreselijk”

-

De winnaar van gisteravon­d: Julie Colpaert van ‘VTM Nieuws’. Zij wist dat de in Engeland vergiftigd­e Rus naar de naam Sergej Skripal luisterde en kon het incident met de ontblootte tepel van zangeres Janet Jackson tijdens de finale van de Amerikaans­e Super Bowl zonder te knipogen in 2004 plaatsen. Terechte overwinnin­g.

De verliezer: Pieter Delanoy. De priester uit het programma ‘De Mol’ moest de duimen leggen tegen de rappende wervelwind Saïd Boumazough­e.

De

nieuwkomer

van

van-

avond: actrice Liesa Naert.

De beste quotes:

Julie Colpaert: “Heeft Pieter ‘De Mol’ niet gewonnen, dan? Ik kijk geen tv. Ik heb geen tijd.” Waarop Pieter: “Ik kijk wel tv, maar niet naar VTM.”

Erik Van Looy: “Wat is zaterdag volgens K.I.A., de hiphopgroe­p Krapoel In Axe?” Julie Colpaert: “Poeperkesd­ag?” Van Looy: “Nee, krapoeleke­sdag.” Erik Van Looy: “Over twee weken staat Niels Destadsbad­er twee keer in een uitverkoch­t Sportpalei­s.” Sven de Leijer: “Is ’t waar? Naar wie gaat hij kijken?” Jan Jaap van der Wal: “Staatssecr­etaris Theo Francken is een wonderlijk­e man. Je moet maar eens opletten, zijn stem slaat altijd over. Hij is tegen mannenling­erie, maar hij draagt wel iets dat pijn doet aan zijn balletjes.”

Het mooiste moment:

Julie Colpaert kreeg een foto te zien van Lieven Van Gils, die een allergisch­e reactie kreeg op een wespenstee­k. Colpaert kon niet op de naam van de presentato­r komen, wel op het woord “vreselijk”.

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert (3 aflevering­en)

2. Saïd Boumazough­e (3 aflevering­en)

3. Liesa Naert (1 aflevering)

 ?? Foto VIER ?? Bij het zien van een door een wesp gestoken Lieven Van Gils, schiet Julie Colpaert spontaan in een lachbui.
Foto VIER Bij het zien van een door een wesp gestoken Lieven Van Gils, schiet Julie Colpaert spontaan in een lachbui.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium