Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 25 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De Volle Maan zorgt nog voor wat kleine ergernisse­n die je knap nerveus en prikkelbaa­r kunnen maken. Maak niet overal een punt van. Liefde: Kans op een langere relatie met een recente flirt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je denkt dat de tijd rijp is voor wat je wilt doen, los dan het startschot. Laat gerust zien dat je alle uitdaginge­n aan kan. Dat vereist wel dat je de mouwen opstroopt en van aanpakken weet. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Allerlei gedoe in jouw omgeving laat je niet onberoerd. Blijf waakzaam, en zorg dat je de analist aan de zijlijn bent. Liefde: het is aan jou om ervoor te zorgen dat je relatie niet uit de bocht vliegt. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je behoefte aan veranderin­gen is overduidel­ijk en komt regelmatig terug. Kijk goed om je heen en praat met iemand die zorgt dat je de juiste vragen stelt. Liefde: Thuis kunnen kleine problemen ontstaan.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De laatste invloeden van de Volle Maan bederven de sfeer. Er is wat opwinding hier en daar en jou ontbreekt het aan geduld. Probeer toch maar kalm te blijven zodat de dingen niet uit de hand lopen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Alles onder controle, behalve als je te maken hebt met veeleisend­e klanten die je het bloed onder de nagels weghalen en voor stress zorgen. Liefde: Thuis lijkt iets essentieel­s te zijn kwijtgeraa­kt.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Invloeden van de Maan maken dat je vooral discreet moet blijven. Zo ben je in staat om je aan de moeilijkhe­den van deze dag aan te passen. Vergeet niet om daar je partner bij te betrekken.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 De probleempj­es van deze dag kunnen geen roet in het eten gooien. Toch moet je beseffen dat dit geen dag is om belangrijk­e beslissing­en te nemen of te beginnen aan grote projecten. Liefde: nieuwe gevoelens of grotere passie. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Er kan zich een veranderin­g aftekenen die jou van pas komt. Laat dan geen mogelijkhe­id onbenut om je in de kijker te spelen. Door werk te delegeren kan je een achterstan­d inhalen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Richt je aandacht op omstandigh­eden die je in je greep houden. Smijt niet met krachten om kleinighed­en op te lossen, maar richt je pijlen op de dingen waar het echt om gaat. En let op je woorden! Waterman 21-1 T/M19-2 Een negatieve dag. Let op je zaak, houd de hand op je portemonne­e en je sleutels en ben voorzichti­g in het verkeer. Liefde: ondanks dat niet alles gaat zoals je wilt, heb je geen reden tot klagen. Vissen 20-2 T/M 20-3 Er duikt een reddende engel op of je neemt deel aan een nieuw interessan­t project. In beide gevallen spin je er garen bij. Single: vanavond is een veelbelove­nde ontmoeting mogelijk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium