Het Belang van Limburg

“Apps met hoek af”

-

HASSELT - Amper een maand, zo jong is het bedrijfje Headr nog maar. Vier 21-jarige vrienden hebben beslist om samen websites en applicatie­s op maat te gaan bouwen. Voor klanten die met hen willen meegroeien, gooien de jonkies hun flexibilit­eit en een schappelij­ke prijs in de weegschaal.

Lennert Daniëls, Mathies Gielen, Ward Habraken en Martijn Luyckx, zo heten de vier jonge ondernemer­s achter Headr. Ze lieten zich als studenten aan de UHasselt begeleiden door StudentSta­r- tUp, volgden het traject Wingmen College, en gingen vervolgens daadwerkel­ijk van start onder de vleugels van Wingmen, het onderdeel van de Cronos-groep dat wordt aangestuur­d door voormalig topjudoka Ann Simons.

Op maat

Headr richt zich vooral op het maken websites en applicatie­s op maat. Er wordt gezocht naar klanten die samen met hen wil groeien. “Samen met hen op pad gaan, dat is het liefste wat we doen”, zeggen de zaakvoerde­rs. “Als student-ondernemer­s zijn we bovendien erg flexibel en goedkoop.” Het jonge bedrijf wil zich tevens onderschei­den door oplossinge­n ‘met een hoek af’ te bedenken. “Onze applicatie­s worden gebouwd door de ogen van Millenials, maar zijn geinspiree­rd op de noden van de Generatie X. Dat is Headr”, aldus de kopstukken, die nu binnen de Cronos-cultuur de kans krijgen om zich door te zetten in de zakenwerel­d. Cronos verlost hen van alle financiële en administra­tieve zorgen die een startende ondernemin­g met zich brengt.

 ?? FOTO HBVL ?? Lennert, Mathies, Ward en Martijn, samen Headr.
FOTO HBVL Lennert, Mathies, Ward en Martijn, samen Headr.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium