Het Belang van Limburg

Viktor speel topscorer naar huis

-

De winnaar van gisteravon­d:

Julie Colpaert. Onklopbaar. De VTM-journalist­e stond het hele spel ontspannen op kop. Met haar negende deelname vanavond komt het record van elf aflevering­en stilaan in zicht.

De verliezer:

Michèle Cuvelier. De StuBru-stem haalde vorige week nog de hoogste score ooit, maar raakte nu niet op dreef. Ze verloor tijd in de fotoronde, kampte met black-outs en werd in een pijlsnelle finale uitgeschak­eld door Viktor Verhulst.

De nieuwkomer van vanavond:

Actrice Clara Cleymans. Haar broer Jelle Cleymans verloor in 2013 nipt de titel aan Gilles De Coster.

De beste quotes:

James Cooke over Viktor Verhulst: “Op televisie noem ik hem Viktóór, maar privé zeg ik Lou’tje.” Viktor Verhulst over toilet- ten op festivals: “Ik heb plasangst. Ik kan niet in een urinoir plassen en ga altijd in een hokje.” Jonas Geirnaert: “Ik heb iets gelijkaard­igs: ik moet altijd kakken in een urinoir.”

Jonas Geirnaert over geheimen: “Ik vind het goed dat seksuele voorkeur niet langer een geheim hoeft te zijn. Ik val op vrouwen, James valt op mannen, en Viktor en zijn papa vallen op K3.”

Viktor Verhulst over het kaalgescho­ren hoofd van Jonas Geirnaert: “Ik voel me plots thuis. Je begint op Octaaf De Bolle uit ‘Samson en Gert’ te lijken.”

Het mooiste moment:

Als familievri­end supporterd­e jurylid James Cooke voor Viktor Verhulst. “Viktor wordt snel zenuwachti­g. Dan trekt hij zijn bovenlip zo naar boven (zie foto) en laat die daar dan hangen. Hij denkt ook dat hij een arrogante blik heeft. Dat heb ik niet, want ik laat botox spuiten.”

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert

(9 aflevering­en)

2. Michèle Cuvelier (3 aflevering­en)

3. Saïd Boumazough­e (3 aflevering­en)

 ?? FOTO VIER ?? James Cooke had een knappe imitatie in huis van de tic nerveux van Viktor Verhulst.
FOTO VIER James Cooke had een knappe imitatie in huis van de tic nerveux van Viktor Verhulst.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium