Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 30 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je omgeving is je goed gezind en bereidt je enkele mooie verrassing­en. Gesprekken verlopen soepel en misschien knoop je nieuwe contacten aan. Liefde: neem het besluit om sommige momenten echt samen te delen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je vitaliteit en doorzettin­gsvermogen lijkt met het uur toe te nemen. Stel jezelf een doel en ga ervoor! Je vastberade­ndheid zal zich lonen. Terecht, want zo vaak lacht het geluk je ook weer niet toe.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je geeft je ogen en oren goed de kost. Heel waardevol want de info die je zo vergaart, helpt je bij het nemen van beslissing­en. Single: iemand lijkt je te bedotten. Vraag eens hoe het zit. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een dag die je oppept! Je bent nergens van onder de indruk en doet alles op je eigen wijze en in je eigen tempo. Toch moet je proberen je talenten te laten zien, juist daar liggen kansen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een dag vol kleine ergernisse­n. Dat is irritant en vermoeiend maar je bereikt je doelen tóch wel, zij het dan langs een andere weg. Liefde: alleen een eerlijk gesprek kan misverstan­den voorkomen. Maagd 24-8 T/M 23-9 Alles lijkt in een versnellin­g te komen, maar pas op: sommigen proberen de maatregele­n die jij essentieel vindt te torpederen. Liefde: je wilt iemand versieren, maar pas op dat het vuur niet te hoog oplaait.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Iemand die je nog niet zo lang kent, geeft je een hoop ideeën. Jullie lijken dezelfde motivatie te hebben en ontdekken misschien een gat in de markt. Liefde: je lijkt op de proef te worden gesteld.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je talent wordt gewaardeer­d en het gaat je allemaal voor de wind maar leun niet tevreden achterover. Om echt te profiteren van het vertrouwen dat je krijgt, moet je blijven investeren in nieuwe taken.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Gunstige invloeden van de Maan en Jupiter houden je bij de les en helpen je om je te blijven fixeren op je doelen. Detail: Als je een lening hebt aangevraag­d lijkt het allemaal gunstig af te lopen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Misschien moet je vandaag een paar moeilijke keuzes maken. Vertrouw daarbij op je flair, zelfs als je niet alles zeker weet. Liefde: Toon begrip als je partner andere wensen heeft dan jij. Waterman 21-1 T/M19-2 Deze ochtend heerst vaagheid. Dat blokkeert initiatiev­en en compliceer­t je relaties met anderen. Blijf maar kalm want vanmiddag trekt de mist weer op. Liefde: eventuele twijfels lijken ongegrond.

Vissen 20-2 T / M 20-3 Alles lijkt tegen te zitten maar toch komen je verwachtin­gen uit. De weerstand is trouwens niet van de lucht, dus om je doelen te bereiken zul je het slim moeten spelen. Liefde: een onverwacht­e ontwikkeli­ng.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium