6 5 5 6 8 6

7

6

Danny Vukovic

redde een pegel van Haroun. Tweede tegengoal verdween in zijn korte hoek, ziet er nooit goed uit voor een keeper. Hield Bolingi in de slotfase met reflex van de 3-3.

Joakim Maehle

liet zich binnendoor pakken bij de 1-0. Herstelde zich nadien, speelde dit seizoen al betere matchen.

Joseph Aidoo

was weer sterk in de lucht. Bleef wijken bij de 2-0, in plaats van Juklerod af te stoppen. Vreemde keuze.

Sébastien Dewaest

liep te lang met de bal, waardoor hij hem verloor. Juklerod kon zo voor de 2-0 zorgen.

Jere Uronen

had voor rust de handen vol met Rodrigues, maar herpakte zich in de tweede helft.

Bryan Heynen

startte laag, ging vervolgens goed tussen de lijnen lopen. Heerlijke, snelle assist bij de 2-4.

Alejandro Pozuelo

raakte nooit helemaal in de wedstrijd. Werd bij de 1-0 foutief van de bal gezet. Wel mooi pasje op Ndongala bij tweede strafschop.

Edon Zhegrova

was voor rust zowat de enige Genkenaar die er echt bovenuit stak. Snedige acties. Verloor soms nog het overzicht.

Joseph Paintsil

liet zich vaak ver terugzakke­n of ging centraal lopen om de bal op te vragen. Was niet de bedoeling, lijkt ons. Schot op Van Damme, dat leidde tot eerste penalty.

8

7

Geen beoordelin­g Sander Berge Ibrahima Seck

Ally Samatta

blijft maar scoren. Ook op Antwerp twee keer. Alweer matchwinna­ar, beleeft uitzonderl­ijke maanden.

Dieumerci Ndogala

viel sterk in. Voortduren­d dreigend, slim lopend. Werd neergehaal­d bij tweede strafschop.

kwam in voor Pozuelo. verving een moegestred­en Zhegrova.