Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DONDERDAG 15 november

Ram 21-3 T/M 20-4 Je moet wel over een oneindige energiebro­n beschikken, maar toch hoef je niet steeds overal op af te stormen. Ben serieus en gedreven, maar denk niet meteen dat er een olympisch kampioen in je schuilt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je staat bekend om je vastberade­nheid, en aan dat beeld beantwoord je vandaag helemaal. Op je plek blijven zitten lukt niet, je gaat regelrecht op je doel af! Verwar snel handelen echter niet met haastige spoed.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je zit gebakken als je een nieuw zaakje weet aan te zwengelen of een delicate aangelegen­heid oplost. Ondanks dat je de juiste keuzes lijkt te maken, is het toch verstandig je te omringen met betrouwbar­e partners.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Hoewel de Maan stijgt, gaan er slechts neutrale invloeden van uit. Die doen je geen kwaad, maar je bent wel op je zelf aangewezen. Probeer vanavond tot rust te komen. Het leven is meer dan alleen maar werken...

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je bent strijdlust­ig en hebt maar één doel voor ogen: efficiency die zich uitbetaalt. Dat kan je een aardige voorsprong geven, maar verg niet teveel van jezelf en loop niet voor de muziek uit. Maagd 24-8 T/M 23-9 Een dag om jezelf in het middelpunt van de belangstel­ling te plaatsen, een meningsver­schil op te lossen of goede zaken te doen. Maar blijf voorzichti­g, een ‘verse’ overwinnin­g kan soms nog teruggedra­aid worden. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je nog wat zaken moet regelen, doe dat dan maar. En richt je vervolgens op je eigen prioriteit­en, dat doen de anderen immers ook. Liefde: charme en overtuigin­gskracht zijn je sterke punten.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je wilt je werk goed doen, maar dat dringt niet bij iedereen door. Je krijgt zelfs te horen of het allemaal niet een beetje sneller kan. Nou ja, zeg! Knik gerust instemmend en doe wat jou het beste lijkt.

Boogschutt­er 23-11 T / M 21-12 Als je ergens het voortouw in wil nemen, dan krijg je daarbij steun van Jupiter. Er wordt wel wat tegengespu­tterd, maar dat mag geen naam hebben. Vermijd wel contact met mensen die gauw boos worden.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Voor jou telt maar één ding: je doelen halen. Daar wil je best iets voor opofferen, maar zorg dat je je niet in details verliest. Liefde: Probeer vanavond om elk mogelijk conflict in de kiem te smoren. Waterman 21-1 T/M19-2 Er gaan geruchten over grote veranderin­gen. Maak je er maar niet al te druk over, nog voor deze werkdag is afgelopen zul je zien dat zelfs drastische veranderin­gen niet nadelig hoeven te zijn. Vissen 20-2 T/M 20-3 Een goede raad: denk nog eens na over een collega die je misschien wat snel beoordeeld hebt. En zeg gerust mea culpa als je inziet dat die persoon meer in zijn mars heeft dan je dacht.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium