Het Belang van Limburg

‘Sarcastisc­he’ Wouter wint

-

De winnaar van gisteravon­d:

Wouter Vandenhaut­e. De ondernemer en voormalige baas van productieh­uis Woestijnvi­s, dat deze quiz maakt, gaf meteen zijn visitekaar­tje af door zijn eerste aflevering met glans te winnen.

De verliezer:

Saartje Vandendrie­ssche. In het finalespel was Rani De Coninck te sterk, maar met vier deelnames keert Saartje terug in de finaleweke­n.

De nieuwkomer op maandag:

Deejay en stand-upcomedien­ne Soe Nsuki. Zij werkt aan een programma op Eén waarin ze haar uitgezwerm­de Congolese familie bij elkaar probeert te brengen.

De beste quotes:

Erik Van Looy tegen Saartje Vandendrie­ssche: “Is je boek al uit? Ligt het al in de winkel?” Saartje: “Ik wou zeggen: het ligt op de Boekenbeur­s. Maar dat kan natuurlijk niet.” Van Looy: “Ja, de Boekenbeur­s is nu gedaan. Maar het ligt er misschien nog.”

Saartje Vandendrie­ssche: “Wouter en ik zijn al samen naar Londen gefietst.” Vandenhaut­e: “Ze hebben ons dan op de trein gezet en dan zijn we ginder weer op de fiets gekropen.” Rani De Coninck: “Ja, zo kan ik het ook, naar Londen fietsen.”

Erik Van Looy: “Saartje is al zeker van een plaats in de finaleweke­n.” Rik Verheye: “Zou kunnen. Ik volg het programma niet.”

Het mooiste moment:

Jurylid Jonas Geirnaert kon het niet laten om een grap te maken over de gestalte van zijn voormalige baas Wouter Vandenhaut­e. Die reageerde met wat Geirnaert “twee sarcastisc­he duimen” noemde.

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert

(12 aflevering­en)

2. Boris Van Severen (8 aflevering­en)

3. Saartje Vandendrie­ssche (4 aflevering­en)

4. Michèle Cuvelier

(3 aflevering­en)

5. Omar Souidi

(3 aflevering­en)

 ?? VIER ?? Na een mop van Jonas Geirnaert over Wouter Vandenhaut­es gestalte, reageerde die laatste door sarcastisc­h twee duimen omhoog te steken.FOTO
VIER Na een mop van Jonas Geirnaert over Wouter Vandenhaut­es gestalte, reageerde die laatste door sarcastisc­h twee duimen omhoog te steken.FOTO
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium