Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 17 november

-

Ram T/M 20-4 Niet bepaald een rustige dag want je naasten lijken vanalles van je te willen. En dat gaat je niet soepel af, want je batterij is nagenoeg leeg. Zijn er problemen, roep dan je partner te hulp.

Stier T/M 20-5 Gebruik je fantasie, regel een leuk uitje of een romantisch diner... Deze dag zorgt voor nieuw elan in een relatie die langzaam van laaiende vlam dreigde over te gaan in een klein waakvlamme­tje. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een dag die harten sneller doet kloppen, maar je hebt dan ook wel eens recht op wat geluk met mensen in je omgeving die heel attent zijn. Geniet gerust van een fijne sfeer in je vertrouwde omgeving.

Kreeft T/M 22-7 De hartstocht van je partner gaat hand in hand met jouw enthousias­me. Een weekendje weg zou goed zijn om dichter naar elkaar te groeien. Single: zorg ervoor dat je niet verkeerd begrepen wordt.

Leeuw T/M 23-8 Ben je single dan lijk je te worden bestookt met vragen, zodat je uiteindeli­jk niet meer weet waar je hoofd staat. Geniet ervan, want daar heb je meer aan dan rond te dolen in een emotionele woestenij.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Single: kan een vriendscha­p met een vleugje liefde een heel andere richting inslaan? Het wordt tijd dat je de knoop doorhakt en deze relatie een serieuze kans biedt. Trouwens, wat heb je te verliezen?

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Zonder duidelijke oorzaak is dit een weekend vol melancholi­e. Geef jezelf een schop, kruip uit je schulp en haal een frisse neus. Single: je bent verleideli­jk en een echte hartenjage­r. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Single: reken maar op een paar aardige ontmoeting­en. Venus kan ervoor zorgen dat je leventje op z’n kop komt te staan. Voor koppels kan de dag met spanningen beginnen, maar lang duurt dat niet.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Jupiter en Venus hebben een positieve invloed op je liefdeslev­en. De hernieuwde passie die daar uit voortkomt geeft je de kans het spel opnieuw te spelen op een manier die ook je partner in vuur en vlam zet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een dag die je alle problemen van het werk doet vergeten. Vriendscha­ppelijke ontmoeting­en, een attente partner en een gezin dat er alleen maar op uit is om samen plezier te maken. Waterman 21-1 T/M19-2 Meer dan ooit heb je behoefte aan de aanwezighe­id en de goede raad van je partner. Op de eerste plaats om een paar familiepro­bleempjes te regelen, vervolgens om je te verlossen van je eigen zorgen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Dacht je een kalm weekend tegemoet te gaan, stapelen zich de familieaan­gelegenhed­en hoger op dan ooit. Je zult tot het uiterste moeten gaan om ze op te lossen. Single: een mooie dag vol ontmoeting­en.

Voorzitter-Uitgever

Hoofdzetel

Telefoon

Fax

011/87 88 00

E-mail redactie

Internetsi­te

Verantwoor­delijke uitgever

Hoofdredac­tie

Kantoor Brussel

 ??  ?? 21-321-422-623-7
21-321-422-623-7
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium