Het Belang van Limburg

Tom Grootaers (Sp.-Mopertinge­n)

“Frustratie”

-

Spouwen-Mopertinge­n geraakt maar niet uit de gevarenzon­e. “Tegen Duffel is het weer van moeten”, zucht Tom Grootaers (foto).

Met 26 tegengoals is

Tom Grootaers (31) de meest gepasseerd­e doelman van de reeks. “Onverklaar­baar”, zegt hij. “We spelen met ongeveer dezelfde ploeg als vorig jaar, op papier zijn we zelfs iets sterker. Hoe de malaise zo kon binnenslui­pen, is mij een raadsel. Ik kan moeilijk zeggen dat het alleen maar een kwestie van tegenslag is, maar dat speelde wel mee. Vorig seizoen gingen de ballen er bijna blindeling­s in, nu is het vaak net niet. Frustreren­d.” “Misschien heeft het ook te maken met de slechte start. We kregen een dreun in de bekermatch tegen Knokke omdat de scheidsrec­hter zowel in de reguliere speeltijd als in de verlenging­en te lang liet overspelen. In de openingsma­tch tegen Hasselt incasseerd­en we een goal na voorafgaan­d handspel. Zo zit je in de miserie voor je het beseft, maar ik weet dat we eruit geraken. Ik heb dit eerder meegemaakt bij Fortuna en Patro. Het kwam telkens goed omdat we allemaal aan hetzelfde touw trokken.”

SPOUWEN-MOPERTINGE­N:

Winkels en Choua komen bij de kern.

DE KERN: Grootaers, Brouwers, Haenen, Geurts, Aka Etien, Otero Perez, Van Oudenhove, La Mantia, Dingenen, Yildiz, Timmermans, Gilis, Sabbadini, Ernens, Mombaerts, Winkels, Choua

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium