Het Belang van Limburg

Bitsindou en Cauwenberg geschorst tegen Tubeke

-

Wouter Vrancken

was duidelijk opgelucht na de thriller waarin zijn ploeg in extremis de zege pakte. “Ik begrijp de frustratie­s bij Lommel.

De Camargo gooide zich iets te fel in het duel met Cauwenberg en eigenlijk had ons derde doelpunt afgekeurd moeten worden. Maar in de eerste helft hadden wij een penalty moeten krijgen wegens hands en die kwam er ook niet.” De boze reageerde zijn onvrede nog af op een Mechelse speler en ziet meteen ook een mooi record sneuvelen. Want de man die tot dusver elke minuut speelde, totaliseer­t nu vijf gele kaarten en is geschorst tegen Tubeke. De linksachte­r is niet de enige speler

Cauwenberg

van Lommel die zaterdag op het strafbankj­e zit.

(foto) is na zijn uitsluitin­g ook de pineut. Het overkwam de hardwerken­de middenveld­er eerder al in Roeselare. Telkens leidde een totaal overbodige eerste gele kaart het naderend onheil in. Jeugdzonde­s waarover hij zich moet bezinnen, want zo laat je je ploeg wel in de steek. Lommel zette in Mechelen ondanks het verlies opmerkelij­ke statistiek­en neer. Van de amper vijf tegendoelp­unten in het AFAS-stadion kwamen er liefst vier van een Lommelse voet.

en scoorden in beide wedstrijde­n. Alleen van Union vond ook de weg naar doel.

Rocha

Scott Bitsindou Brebels

Peyre

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium