Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 19 november

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Het risico van de dag: plotseling­e veranderin­gen als gevolg van impulsieve beslissing­en. Ga weloverwog­en te werk, dan is het risico daarop het kleinst. En doe vanavond kalm aan! De week is nog lang.

Stier 21-4 T/M 20-5 Door de stijgende Maan kan het met je energie een beetje te veel van het goede zijn. Ga niet in de ‘overdrive’ maar probeer weloverwog­en te werk te gaan. Uiteindeli­jk bespaart je dat tijd! Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Er ontstaan kansen om je belangen goed te behartigen. Misschien krijg je een voorstel dat je de mogelijkhe­id biedt om je situatie te verbeteren. Liefde: de eendracht thuis zorgt voor welbehagen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Tekenen zich aan de horizon opnieuw aantrekkel­ijke perspectie­ven af? Denk eerst goed na voordat je je in een nieuw avontuur stort! Weeg voor en tegen goed af en luister niet te veel naar anderen. Leeuw 23-7 T/M 23-8 De Zon is je planeet en Vuur je element. Je bent dus iemand die graag straalt, handelt en dingen voor elkaar krijgt. En dan het liefst vandaag! Liefde: pas op dat je relatie geen jojo-bewegingen gaat maken.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je zoekt continu naar goede oplossinge­n, dat motiveert je en het functionee­rt geweldig. Dat je steeds nummer een wilt zijn, betekent echter nog niet dat je anderen (verbaal) moet neersabele­n. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je bent een bezige bij, altijd in beweging en op zoek naar iets nieuws. Daarin bouw je verder op een stabiel fundament. Liefde: Venus geeft aan dat je liefdeslev­en allesbehal­ve gewoon is. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De eerste en waarschijn­lijk ook de beste dag van deze week. Profiteer ervan door nú dingen aan te pakken en schakel snel over naar een hoge versnellin­g. Vanaf morgen neemt het tempo en ook het aantal kansen weer af. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een tumultueuz­e dag waarop je flink op de proef wordt gesteld. Maar je bent een vechtersba­as die zich er niet snel onder laat krijgen, oplossinge­n zoekt én vindt. Uiteindeli­jk regent het compliment­jes.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Gezamenlij­ke activiteit­en worden bevoordeel­d. Toon teamspirit en gebruik je talenten in projecten die om samenwerke­n vragen. Liefde: zorg ervoor dat dit alles niet ten koste gaat van de sfeer thuis.

Waterman 21-1 T/M19-2 Veel energie en motivatie: ingrediënt­en die je ertoe brengen flink aan de slag te gaan. Vergeet echter niet om ook je contacten in te schakelen, wat extra hulp en tips kunnen nooit kwaad. Vissen 20-2 T/M 20-3 Neptunus geeft je fantasie, zorgt ervoor dat je moeilijke situaties goed doorstaat en dat je in geval van tegenstand goede alternatie­ven vindt. Er staat je dus maar één ding te doen: recht op je doel afgaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium