Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

KOERSEL: Bij aankomst in Vlijtingen merkte Mikagil Kislali van Koersel (1prov.) op dat hij zijn identiteit­skaart niet op zak had. Trainer Ghys moest in allerijl Maarten Put oproepen om in zijn eentje de verplaatsi­ng naar Zuid-Limburg te maken. Put werd nog beloond met een invalbeurt van tien minuten. (matr)

HOEPERTING­EN: Bij Hoeperting­en (1prov.) gaf Jan-Alexander Blom (examens) verstek. (matr)

HERKOL: Wietse Baerts van Herkol (1prov.) is geschorst tegen Vlijtingen. (matr)

EKSEL: Bij Eksel (2A) hield men een ‘vrouwen aan de macht‘weekend. Naast gratis toegang voor de dames konden zij zich in de kantine laten verwennen met massage, voetreflex­ologie, pedicure en manicure. Ook waren er verkoopsta­ndjes met parfum en juwelen. De aftrap werd gegeven door de Genk Ladies. (bs)

TURKSE FC: Bij Turkse FC (2A) stonden met Abdullah, Ilyas, Bahadir en Bunyamin vier spelers met de familienaa­m Kaya op het wedstrijdb­lad. (bs)

ANADOL: Bij Anadol

(2A) bood trainer

Kenan Ozver omwille van drukke werkzaamhe­den zijn ontslag aan. Serkan Dag (foto) werd intussen aangesteld als nieuwe T1. (bs)

STOKKEM: Bij Stokkem (2A) miste Ben Cox een strafschop, waardoor trainer Erik Vossen tevreden moest zijn met een 0-0-gelijkspel bij zijn ex-ploeg Gruitrode. (bs)

BREGEL: Net als twee weken geleden smukte Fausto Campagnari van Bregel (2B) zijn invalbeurt op met een doelpunt. (gesi)

BOLDERBERG: Bolderberg (2B) won de belangrijk­e zespuntenm­atch in Heers, maar de zege kreeg een zuur randje, want Marijn Volbragt pakte zijn tweede rode kaart van het seizoen. (gesi)

HENIS: Henis (2B) won haar zesde thuiswedst­rijd en liet zo als enige ploeg in de reeks in eigen huis nog geen enkel punt liggen. (matr)

EMBO: EMBO (2B) kwam slechts met twaalf spelers afgezakt naar leider Sch.-Beverst. Goalie François Raemaekers moest als enige de bank warm houden, want ook het trainersdu­o was geschorst. Tien minuten vóór tijd moest de doelman de geblesseer­de verdediger El Hassan vervangen. (matr)

HAM UNITED: Bij Ham United (3A) heeft Indeherber­ge de weg naar doel opnieuw gevonden. Tegen Amandina scoorde hij drie keer. (krth)

KVV HEUSDEN-ZOLDER: Bij KVV Heusden-Zolder (3A) zijn CasasTrobb­iani en Cuyvers geschorst tegen Lummen. (krth)

LANAKEN: Dario

Cagnazzo is geen

T2 van Lanaken meer. Zijn taak wordt overgenome­n door Kenneth

Giddelo (foto), die speler-hulptraine­r wordt. De voorstelli­ng van de jeugdploeg­en, de sponsordag én vuurwerk vóór de aftrap zorgden zaterdagav­ond voor een gezellige sfeer voor de topper tegen Louwel. (edst)

ROSMEER: Trainer Jos Janssen heeft de samenwerki­ng met Rosmeer (3C) stopgezet. T2 Peter Moesen neemt voorlopig over. (fava)

HO HEIDE: Bij HO Heide (3C) waren zowel Sedat Tekin als Sébastien Daminet goed voor twee treffers tegen Herk Sport. (fava)

H.-MILLEN: Aziz Ouzahim van H.-Millen (3C) is geschorst tegen Habo. (fava)

GODSHEIDE: Piet Adriaens en Jens Verdingh van Godsheide (3C) zijn geschorst tegen Rosmeer. (fava)

NIEUWERKER­KEN: Nieuwerker­ken (3C) kan tegen Diepenbeek A niet rekenen op de geschorste Dietmar

Conard. (fava)

WINTERSLAG: Vescera van Winterslag (4A) is geschorst tegen

Paal-Tervant B. (kj)

HW ZONHOVEN: HW Zonhoven (4A) dankte haar 1-3-zege bij BS Sport aan Pulinx (goed voor twee goals) én doelman Vandebroek (die bij een 1-2-voorsprong een strafschop van Michiels redde). De 16-jarige Thomas Quintens (U17) zat voor het eerst in de A-kern van HW Zonhoven. Hij bleef wel 90 minuten op de bank.

(kj)

HEUSDEN 06: Fillipone, gisteren nog matchwinna­ar voor Heusden 06 (4A) met twee belangrijk­e goals, is geschorst tegen Loksbergen. (kj)

TERMOLEN: Bammens van Termolen (4A) mist de derby tegen HW Zonhoven wegens schorsing. (kj)

HEUR-TONGEREN: De derby Heur-Tongeren B-Sluizen (4B) werd gekleurd met acht gele kaarten en een rode kaart. (nm)

BILZEN-WALTWILDER B: J. Snellings van Bilzen-Waltwilder B (4B) is geschorst tegen Vliermaalr­oot. (nm)

HERKENRODE: Stijn Celus nam zeven van de veertien doelpunten van Herkenrode (4B) bij Inter Hasselt voor zijn rekening. Dieter Jaenen vond viermaal de weg naar de netten. (nm)

UIKHOVEN: Kristof Thoné loodste Uikhoven (4C) met drie goals voorbij Wijshagen: 3-1. (bsa)

WIJSHAGEN: Trainer Jurgen Wouters van Wijshagen (4C) heeft besloten om aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van de club. (bsa)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium