Het Belang van Limburg

Thomas Buffel wordt opnieuw papa

- Thomas JANSEN

HASSELT - Heuglijk nieuws voor Thomas Buffel en zijn vriendin Annabel Vandebroek. Het koppel verwacht een eerste zoontje samen. De voormalige kapitein van KRC Genk is al papa van de tweeling Fausto en Maceo (5). Hun mama, Stephanie, overleed op 26 januari 2017 aan darmkanker.

“We told the boys a little secret”. “We vertelden de jongens een klein geheimpje”. Dat postte Thomas Buffel, ex-KRC Genk en momenteel aan de slag bij Zulte Waregem, op sociale media. Meteen ook het einde van dat ‘geheimpje’, want nu mag iedereen het weten: Thomas en zijn vriendin Annabel verwachten in mei een zoontje. De middenveld­er verloor bijna twee jaar geleden zijn echtgenote Stephanie, na een jarenlange strijd tegen darmkanker. In december onthulde hij in ons weekendmag­azine Sjiek dat er een nieuwe vrouw in zijn leven was. Op Valentijn kreeg zij ook een naam en gezicht: Annabel Vandebroek, een zorgjuf in de kleutersch­ool van Kuringen, waar ook de zoontjes van Buffel zitten.

Pendelen

Toen Buffel in de zomer het shirt van KRC Genk inruilde voor dat van Zulte Waregem, verhuisde hij zelf ook naar West-Vlaanderen. Annabel, Fausto en Maceo bleven in Hasselt wonen. “Ik vond het niet verstandig om hen weg te halen uit hun vertrouwde omgeving”, zei Buffel, die wel zo vaak mogelijk naar Limburg pendelt. Nu zijn vriendin zwanger is, zal dat wellicht nog wat meer gebeuren.

 ?? FOTO HBVL ??
FOTO HBVL
 ?? FOTO HBVL ?? Thomas Buffel en vriendin Annabel Vandebroek.
FOTO HBVL Thomas Buffel en vriendin Annabel Vandebroek.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium