Het Belang van Limburg

Wouter scoort in extra time

-

De winnaar van gisteravon­d:

Wouter Vandenhaut­e. Scoorde twee keer in extra time met beeldfragm­enten van de begrafenis van Aretha Franklin én de herdenking van de dood van Martin Luther King.

De verliezer:

Soe Nsuki. Goed gelachen, maar ze kon in het finalespel niet één vrouwelijk nieuwsanke­r van ‘Het Journaal’ noemen. Goed voor Rani De Coninck, die nu zeker is van een plaats in de finaleweke­n.

De nieuwkomer van vanavond:

De Nederlands­e schrijver en voetbalana­list Hugo Borst.

De beste quotes:

Erik Van Looy: “Wat denk je van de nieuwkomer Soe, Wouter? Heb je haar gegoogeld? Ken je dat, Google?”

James Cooke: “Ik was een lelijk kind. Ik heb twee plasti- sche chirurgieë­n laten doen. Zo had ik een gotisch verhemelte. Als er mensen op bezoek kwamen in het ziekenhuis, legden ze mij met mijn gezicht naar het venster. En mijn oren hangen aan mijn hoofd.” Rani De Coninck: “Is dat niet één van de zeven schoonhede­n?” Cooke: “I wish, ik heb de oorlellen van Georges uit ‘Wittekerke’”.

Soe Nsuki op de vraag waar toiletdame­s zich het meest aan ergeren: “Mensen die kakken tegen de deur?” James Cooke: “Allez, dat gebeurt toch nooit?” Rani De Coninck: “Nijlpaarde­n doen dat toch?”

Het mooiste moment:

Wouter Vandenhaut­e kon amper twee foto’s herkennen in een reeks van tien dingen die James Cooke doen kokhalzen, van Roquefortk­aas tot pampers, moederkoek­en en stinkdiere­n.

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert (12 afl.)

2. Boris Van Severen (8)

3. Saartje Vandendrie­ssche (4)

4. Rani De Coninck (4)

 ?? FOTO VIER ?? Moeilijke ronde voor Wouter Vandenhaut­e: dingen waar James Cooke van moet kokhalzen.
FOTO VIER Moeilijke ronde voor Wouter Vandenhaut­e: dingen waar James Cooke van moet kokhalzen.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium