Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 20 november

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Omdat de aanwijzing­en van hogerhand voortduren­d veranderen, raak je misschien een beetje van koers. Gelukkig kan je rekenen op je pragmatism­e en het talent om in dit soort situaties een middenweg te vinden.

Stier 21-4 T/M 20-5 Er zit wat spanning tussen jouw teken en de stijgende Maan, waardoor je waarschijn­lijk iets minder kritisch bent. Pas maar op dat niemand je appelen voor citroenen verkoopt. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je organisati­etalent komt goed tot zijn recht met als gevolg dat je werk in een stroomvers­nelling belandt. Ben dus maar eens haantje de voorste, je kan op elk mogelijk gebied winst boeken. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Gunstige invloeden van de stijgende Maan geven je intuïtie, energie en maken je alert: erg belangrijk als je je doelen wil verleggen. Misschien kan je aansluiten bij een groep die begint aan een nieuw avontuur.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Weggekrope­n in een hoekje wacht je op je kans. Mars moedigt je aan om op het juiste moment aan te vallen en het niet te nauw te nemen met regeltjes omdat uiteindeli­jk alleen het resultaat telt. Maagd 24-8 T/M 23-9 Steeds nieuwe problemen als concurrent­en erin slagen verwarring te zaaien en voor chaos zorgen. Kortom: enkele moeilijke momenten. Maar maak er geen drama van en zeg tegen jezelf dat het morgen beter gaat.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je energie is zo groot, dat je soms denkt dat je vleugeltje­s hebt. En nog wel op een moment waarop je omgeving erg positief is over je ambities. Kortom: een dag waarop je veel voor elkaar kan boksen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een ochtend waarop het je aan middelen ontbreekt en vertraging­en en vage beloftes verlammend werken. In de namiddag verdwijnen de problemen echter als bij toverslag en heb je aan één keer vragen genoeg. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een dag vol contrasten, maar ook met kansen die helemaal bij je competenti­es passen. Je hebt nog de hele rest van de week om er gebruik van te maken. Liefde: geef uitdrukkin­g aan je gevoel, verstop het niet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je barst van de energie. Gelukkig, want er is werk aan de winkel en motivatie is hard nodig. Single, als je je bijna onaantastb­are vrijheid tot dogma verheft, word je door iedereen gemeden. Waterman 21-1 T/M19-2 Recent aangeknoop­te contacten stellen je niet teleur. Mede dankzij hun tips en info kun je een voorsprong nemen op je concurrent­en. Liefde: een avond met overweldig­ende gevoelens.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Mede door een actieve Maan die je teken doorkruist slaag je erin om aan alle verwachtin­gen te voldoen. Meer kan je niet verwachten, want dit is geen dag voor gewaagde initiatiev­en of dappere sprongen voorwaarts.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium