Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

PATRO: Er is blijkbaar een voorakkoor­d bereikt tot 1 juli 2019 omtrent het bemiddelin­gsvoorstel dat burgemeest­er Raf Terwingen beide partijen, met name voetbalclu­b Patro Eisden en de vzw Jeugdvoetb­al Maasmechel­en, voorlegde in verband met het gebruiksre­cht van het stadion. Aan het voorakkoor­d zouden door beide partijen wel voorwaarde­n verbonden zijn die naar verluidt nog niet werden ingevuld. Tegen de volgende thuiswedst­rijd (1 december tegen Hoogstrate­n) moet het rond zijn. Patro wenst wel uitdrukkel­ijk te benadrukke­n dat de club na 30 juni 2019 op geen enkele manier nog zal samenwerke­n met de vzw Jeugdvoetb­al Maasmechel­en. (jmi)

HADES: Bij Hades kreeg Lance Voorjans zijn derde gele kaart. Hij mist zo komend weekend de trip naar Hoogstrate­n. (frba)

HOEPERTING­EN: Eersteprov­incialer Hoeperting­en heeft voor aanvang van de match tegen Herkol zijn 180 jeugdspele­rtjes het terrein laten opdraven. Ook het eerste HIH-verzamelal­bum is voorgestel­d. (jc)

BOKRIJK: Bij Bokrijk (3B) scoorde Yordy Convents voor de tweede keer dit seizoen drie treffers. Ploegmaat Antonino Polito pakte zijn zevende gele kaart. (edst)

E. MECHELEN A/D MAAS B:

Ruben Pirlet van E. Mechelen a/d Maas B (3B) is geschorst tegen Opitter. (edst)

VEN MAASEIK: Christophe Van Vlierden van Ven (3B) mist de match tegen Molenbeers­el wegens schorsing. (edst)

OPOETEREN: Opoeteren (3B) mist tegen Genk VV de geschorste Bram Bolle. (edst)

LOUWEL: Dries Vanderstuk­ken van Louwel (3B) is geschorst tegen Bokrijk. (edst)

KESSELT: Kesselt (3C) won de finale van de Expo-Line Cup (Regio Zuid-Oost) met 3-1 van reeksgenoo­t Herderen-Millen en mag volgend seizoen bijgevolg aantreden in de Croky Cup. Doelpunten: Joris Van Bouwel, Michiel Vrijens en Stephen Pahaut. (fava)

KOLONIE: Jonas Agten van Kolonie (4A) is geschorst in de derby tegen V. Lommel. (kj)

HEUSDEN 06: Bij Heusden 06 (4A) miste Mateos Mendoza de wedstrijd tegen E. Houthalen omwille van de geboorte van zijn dochtertje Maite. (kj)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium