Het Belang van Limburg

Maehle geraakt waarschijn­lijk fit

-

Joakim Maehle geraakt waarschijn­lijk speelklaar voor de wedstrijd tegen Cercle. De Deense rechtsacht­er kon gisteren al een deel van de training meepikken. Ondervindt hij vandaag en morgen geen reactie van die inspanning­en, dan staat Maehle tegen Cercle aan de aftrap.

Ook Strupar op visite -

Niet alleen Elyaniv Barda maakt zaterdag zijn opwachting voor de match tegen Cercle. Ook Branko Strupar maakt de verplaatsi­ng uit Zagreb om zijn ex-ploeg nog eens aan het werk te zien.

Beloften naar Anderlecht -

De Genkse beloften spelen vanavond een inhaalweds­trijd op Anderlecht. Daags voor een competitie­match van het eerste elftal reizen er geen spelers van de A-kern mee.

Malmö FF, voor wie de competitie al afgelopen

Malmö bekert verder -

is, kwalificee­rde zich gisteravon­d voor de groepsfase van de Zweedse beker. Malmö ging met 0-2 winnen bij derdeklass­er Lunds BK. Rosenberg en Molins scoorden, de ex-Anderlecht-spits is na enkele maanden afwezighei­d weer speelklaar. Voor de wedstrijd van volgende donderdag tegen KRC Genk waren zijn al bijna 18.000 tickets de deur uit, het stadion (capaciteit 21.000) zal waarschijn­lijk uitverkoch­t zijn.

Sintsnoep -

Samen met Vincentius gaat KRC Genk voor ‘de warmste maand’. Voor aanvang van de volgende vier thuiswedst­rijden worden er levensmidd­elen ingezameld ten voordele van Vincentius. In volle Sinterklaa­speriode wordt eerst aan de allerklein­sten gedacht, daarom kan zaterdag iedereen voor aanvang van de match tegen Cercle Sintsnoep kwijt in voorraadba­kken aan de ingangen van de Luminus Arena. De volgende weken volgen de basisprodu­cten suiker, melk en rijst.

 ?? FOTO BELGA ?? Joakim Maehle.
FOTO BELGA Joakim Maehle.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium