Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 23 november

-

Ram T/M 20-4 De laatste dag van deze drukke week verloopt vreemd genoeg heel rustig. Je lijkt zelfs tijd te hebben om een paar privé-kwesties af te handelen. Single, een mooie avond maar een avontuurtj­e zit er niet in.

Stier T/M 20-5 Aantrekkin­gskracht, doorzettin­gsvermogen, resultaten, goede ideeën: het is niet niks wat jij in je mars hebt. Daarom heb je ook veel vrijheid. Probeer ook je naasten wat meer autonomie te geven. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Probeer een plaatsje in een team te vinden. Je kunt daar een beslissend voordeel uit halen en zult constatere­n dat teamwork een mooie manier is om ook persoonlij­k vooruitgan­g te boeken. Kreeft T/M 22-7 Zorgvuldig doe je alles wat van je gevraagd wordt, maar pas op: iemand die je niets gunt heeft geen last van scrupules. Single, doe iets meer je best en je krijgt een ereplekje in het hart van een “soulmate”.

Leeuw T/M 23-8 Je natuurlijk­e agressie is soms een zegen en soms een vloek. Van de ene kant pak je complexe taken zonder dralen aan, van de andere kant riskeer je soms dat je de lat iets te hoog legt.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je eindigt de week geweldig en je vitaliteit is nog altijd super. En omdat de Maan nog steeds in een stijgende cyclus is, bestaat zelfs de kans dat je belangrijk­ere taken krijgt. Bereid je maar vast voor.

Weegschaal 24-9 T M 23-10 Opgepast, de Volle Maan dreigt je op een dwaalspoor te brengen. Weet dus goed wat je doet en ben je bewust van de gevolgen. Single: door je goede smaak beland je misschien in een geweldig avontuur.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De Zon in Schorpioen maakt het tot een fijne dag. Maar je zult wel kalm en realistisc­h moeten blijven en je organisati­e moet staat als een huis. Single, geen goede avond om op de versiertoe­r te gaan.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een negatieve dag, maar alleen als je verplichti­ngen aangaat of beloftes doet. Probeer die dus een dagje uit te stellen. Verder heb je de wind in de zeilen, en is zelfs een succesje mogelijk. Steenbok 22-12 T/M 20-1 De week eindigt met een Volle Maan, wat kan leiden tot kleine incidentje­s hier of daar. Als je er geen drama van maakt en je gewoon blijft concentrer­en op je werk, komt het allemaal goed. Waterman 21-1 T/M19-2 Een productiev­e dag, maar alleen als je niet met tien dingen tegelijk bezig bent. Richt het vizier op een duidelijk doel en ga er dan op af. Single, je lijkt een wervelende nacht voor de boeg te hebben.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Vertrouw op je instinct, probeer het goede tempo te vinden en houd je even niet bezig met innovaties. Misschien kun je vandaag zaken afhandelen die al sinds geruime tijd worden voorbereid.

 ??  ?? 21-321-422-623-7
21-321-422-623-7
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium