Het Belang van Limburg

Kryuchkov gooit de handdoek

-

Een nieuw huis in de steigers, een kleine dochter van nog geen twee maanden oud en een overvolle werkagenda. Het zijn de drie voornaamst­e factoren die Ivan Kruychkov (foto) van Halen (2B) hebben doen beslissen om het voetbal even te laten voor wat het is.

“Alles neemt heel veel tijd in beslag waardoor mijn hoofd niet meer voor 100% op het voetbal stond gericht”, zegt de zelfstandi­ge in tegel- en renovatiew­erken. “Met mijn gezinnetje wil ik graag voor Kerstmis inhuizen in ons nieuw huis. Het is op dit moment heel druk, zeker in combinatie met mijn werk. Niet dat ik klaag, maar mijn orderboek puilt uit van de opdrachten.”

Blessure

De Zonhovense aanvaller, die in het tussenseiz­oen van Bolderberg overkwam, kende naar eigen zeggen een goede voorbereid­ing. “Totdat ik me blesseerde in de voorlaatst­e week van de competitie. Vier à vijf weken duurde het vooraleer ik opnieuw op niveau was. Ik stond snel weer in de basis, maar moest ook een paar keer op de bank starten. Dat is in feite de druppel geweest waardoor ik besloten heb om afstand te nemen van het voetbal. Ik kan mijn tijd dan veel nuttiger besteden door bijvoorbee­ld nog aan mijn huis te klussen of bezig te zijn met mijn dochter Zoya dan te gaan trainen en om op de bank te zitten. Ik neem de club niks kwalijk en had ook enkele gesprekken met Bjorn Ruytinx hierover. Hoewel ze de beslissing betreurden, toonden ze wel begrip. Als alles wat rustiger is geworden, neem ik de draad wel weer op.”

 ?? FOTO SM ?? Kryuchkov op dit beeld nog in actie bij Bolderberg.
FOTO SM Kryuchkov op dit beeld nog in actie bij Bolderberg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium