Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 27 november

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Bepaalde mensen buiten je vaste kringetje geven je vandaag een steuntje in de rug. Mooi, maar het leidt er wel toe dat je agenda opeens bomvol zit, en dat je dus niet veel zult genieten van je home sweet home.

Stier 21-4 T/M 20-5 Doen waar je zin in hebt, dat zou je prioriteit moeten zijn. Maar zó gemakkelij­k is dat allemaal niet, behalve misschien als je onafhankel­ijk bent. Bereid je in elk geval voor en maak een plan. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je hebt ervaring en weet je waar je over praat, maar toch moet je je beweringen onderbouwe­n. Wees duidelijk en leg je kaarten op tafel. Single? Een Kreeft of een Leeuw kan voor heftige emoties zorgen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Geluk is overal, maar ga er niet speciaal naar op zoek. Het zal jou wel vinden en zorgen dat je niets te kort komt. Heel voorzichti­g mag je je op paden begeven, die je tot nu toe iets te gevaarlijk vond. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het einde van het jaar begint er langzaam weer aan te komen, en dus ook de periode van premies en promoties. Laat zien wat je kan, pak nieuwe dingen aan en laat niet los voordat je je doel hebt bereikt.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je houdt vandaag de koppositie vast, en neemt soms zelfs een voorsprong die je verwachtin­gen overtreft. Maar het is allemaal wel een aanslag op je gestel, dus neem regelmatig pauze want anders houd je dit niet lang vol. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een goede dag om in actie te komen. Je creativite­it en vindingrij­kheid doen wonderen, enerzijds om je ideeën in praktijk te brengen en anderzijds om het vertrouwen te krijgen van mensen die je nodig hebt.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Je hebt de reputatie een goede manager te zijn, maar toch dien je waakzaam te blijven en je ogen de kost te geven. Bepaalde collega’s of rivalen zijn niet helemaal te vertrouwen en proberen je een hak te zetten. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Alles gaat zijn gangetje en je situatie lijkt stabiel. Het heeft dan ook geen zin je in een avontuur te storten als dat alleen maar leidt tot stress. Laat die plannen dus even zitten en doe wat je graag doet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Deze dag heeft veranderin­gen in petto en vraagt van jou dat je je aanpast. Schiet nu niet direct in de stress, ook al lijkt het allemaal tamelijk complex. Je ervaring sleept je er wel doorheen. Waterman 21-1 T/M19-2 Je wordt teruggewor­pen op jezelf. Koester datgene wat je bereikt hebt en geef je rivalen geen kans om daar iets aan te veranderen. Liefde: Geen onverschil­ligheid maar juist tederheid en zelfs sensualite­it.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Niet zo’n fijne dag, door tegenstrij­dige berichten of onverwacht pijnlijke situaties. Omdat het allemaal niet zo gemakkelij­k is, zul je systematis­ch te werk moeten gaan. Vertrouw op je zesde zintuig!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium