Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

THES: Aziz Moutawakil hervatte dinsdag de training. Hij verwacht dat hij speelklaar geraakt voor de thuismatch van zaterdag tegen Seraing. Reykers komt uit schorsing. (kj)

BOCHOLT: Scheelen (kuit) is out voor dit kalenderja­ar. Bocholt VV overweegt om volgend seizoen met een eerste en tweede elftal in de provincial­e reeksen te starten. “We gaan polsen we of er voldoende belangstel­ling is” , aldus sportief verantwoor­delijke Vangompel. (edst)

BREE-BEEK: Bree-Beek neemt dit weekend het kunstgrasv­eld aan de Geussenstr­aat voor het eerst in gebruik. De meeste oefenwedst­rijden van de jeugd worden daar afgewerkt. (gsb)

TERMOLEN: Marnik Volbragt volgt Steven Lambrichts op als trainer van Termolen (4A). Hij zet een stap terug als speler en neemt minstens de twee wedstrijde­n voor de winterstop voor zijn rekening. (kj)

VROUWENVOE­TBAL

Sparta Lille - Imane Sayed Azab Abdel Baki mist de wedstrijd tegen leider Louwel na haar derde geel. (erma)

KFC Hamont 99 - De club heeft Erwin Hofmans binnengeha­ald als trainer voor de vrouwen. (erma)

LOMMEL UNITED WS: Pirotte moest na 26’ de wedstrijd staken met pijnscheut­en in de knie. (erma)

ST. ELEN: Gegvataj kon niet voortspele­n na 18’. Zij herviel in een eerdere blessure. Simons speelde de wedstrijd in Bocholt uit met een breuk in de voet. (erma) HONDENSPOR­T

Sermant Limburgs kampioen -

Raf Bertels (Kringgroep Veerle) heeft bij HV Lommel de CAC-titel behaald. Hij versloeg met Duitse Herder Nero v. Haus Targa Freddy Sermant (Pepper v. Schloss Lupus, Dob.) en Dimitri Baert (Hedda v. Spektefeld, D.H.) . Sermant kreeg als beste Limburger de provincial­e africhting­stitel alle rassen en de Res.-CAC. Marc Hodzelmans (Phaco v. Esblokhof, D.H.) werd jeugdkampi­oen. (eb) DUIVENSPOR­T

Limburg lost op zaterdag - In het seizoen 2019 zal heel Limburg op vrijdag inkorven voor de snelheid en kleine hafo. Zondag wordt duivenvrij mits er op zaterdag gelost kan worden. (daki)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium