Het Belang van Limburg

Achel trekt Zoodsma aan

-

meer in. Anderzijds mogen we niet verwachten dat we elke week ons beste niveau zullen halen. In de terugronde moeten we die partij wel aanvatten met het geloof punten te gaan wegsnoepen.” Zaterdag volgt de trip naar Zoersel. Voor Kempenaar Verschuere­n quasi een thuismatch. Een duel op het scherp van de snee ook, tussen twee teams die het beter doen dan verwacht.

“We gaan een lastige match tegemoet. Zoersel zit in de flow en heeft met Luyten en Oprins twee poweraanva­llers. Service-receptie én het onder controle houden van de zenuwen zullen belangrijk worden. Details zullen allicht beslissen. Iedereen heeft er veel zin in. Het doel is om het tweeluik, met volgende week nog Guibertin, in stijl af te sluiten. Nadien volgt er fysieke en mentale rust, met ook meer tijd voor het gezin. Even de voetjes onder tafel tijdens de feestdagen. Dat zal tegen dan zeker van pas komen.”

Afsluiten met een knal?

Middenman Wouter Verhees speelt in Zoersel zijn laatste competitie­wedstrijd van het seizoen. De broer van Red Dragon Pieter vertrekt immers op wereldreis. Achel heeft met Rutger Zootsma echter al een vervanger klaar. De 23-jarige Nederlande­r komt over van Sneek, actief in de Nederlands­e eerste divisie. Hij is de zoon van oud-internatio­nal Ronald Zoodsma, die met Oranje zilver pakte op de Spelen in 1992.

 ?? Foto DICK DEMEY ?? Tim Verschuere­n: “Na het tweeluik Zoersel-Guibertin volgt er fysieke en mentale rust.”
Foto DICK DEMEY Tim Verschuere­n: “Na het tweeluik Zoersel-Guibertin volgt er fysieke en mentale rust.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium