Het Belang van Limburg

Michèle Cuvelier wint weer

-

De winnaar van gisteravon­d:

Michèle Cuvelier van Studio Brussel. Zij was opnieuw indrukwekk­end: ze wist naar eigen zeggen niks over een beeldfragm­ent waarin Leo Tindemans het ontslag van de regering aanbood, maar kende wél de namen van Tindemans en Wilfried Martens en dateerde het fragment met een wilde gok in 1978, wat juist was.

De verliezer:

Layla El-Dekmak van Ra- dio 1. Ze werd in het finalespel geklopt door Wouter Vandenhaut­e.

De nieuwkomer van vanavond:

Sven Gatz, minister van Media, Cultuur, Jeugd en Brussel.

De beste quotes:

Jan Jaap van der Wal: “Ik krijg van die mails om mijn penis te laten vergroten. Ik heb een foto van mijn penis teruggestu­urd met de tekst: wat denken jullie zelf ? Toen kreeg ik een mail terug: we hebben u van de mailinglij­st gehaald.”

Wouter Vandenhaut­e: “Strijken doe ik graag, Erik. Het ontspant mij. En je ziet meteen het resultaat van het werk.” Jan Jaap van der Wal: “Dat heb ik met masturbere­n altijd.”

Erik Van Looy: “Ik heb één keer meegedaan aan het Groot Dictee der Nederlands­e Taal. Ik zat naast Yves Leterme en ik was de hele tijd aan het afkijken, want ik dacht: dat zal wel een hele slimme zijn. Ik had 42 fouten. Wel een leuke man.”

Het mooiste moment:

Michèle Cuvelier verwarde de legendaris­che boyband Get Ready heel even met de iets minder legendaris­che boyband Depeche Mode, wellicht omdat de groepslede­n geschminkt waren als Kiss.

Deze finalisten komen nog langs:

1. Julie Colpaert (12)

2. Boris Van Severen (8)

3. Peter Van de Veire (6)

4. Rani De Coninck (6)

 ?? FOTO VIER ??
FOTO VIER
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium