Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 15 december

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een dag om toenaderin­g te zoeken. Dat moet je toch wat zeggen want je strooit wat al te kwistig met je talenten en dat leidt tot nogal wat commentaar in je omgeving. Wees wat attenter.

Stier 21-4 T/M 20-5 Met zijn tweeën is het feest en genieten jullie van het leven. Ben je single dan is dit zo’n dag om in de toekomst te kijken. En mocht er iemand zijn die je hart gestolen heeft, stap er dan op af! Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als je single bent en je genoeg hebt van kortstondi­ge avontuurtj­es, dan droom je misschien van een ontmoeting die tot iets blijvends leidt. Stop in dat geval met dromen en maak er serieus werk van.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Is je liefdeslev­en op een zijspoor beland, dan sta je niet machteloos maar kan je er wel degelijk iets aan doen. Probeer er eens iets feestelijk­s van te maken. Een romantisch diner bijvoorbee­ld!

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Er komen pittige zaken op je af en heftige sensaties, probeer daar relaxed bij te blijven. Voor stellen is deze dag een feest van de liefde. Wees blij met een partner die er ook zo over denkt.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Zorg dat je in de buurt bent maar geef de jeugd ook de kans om zelf ervaringen op te doen. Ben je single dan kunnen er spanningen optreden. Trap in zo’n geval op de rem om er niet aan onderdoor te gaan.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Single? Dan is de liefde meer dan ooit in je buurt. Dat heeft vooral te maken met je onweerstaa­nbare aura. Voor stellen komt het erop aan om maximaal aandacht voor elkaar te hebben. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je bent vastberade­n om je relatie een nieuwe impuls te geven, en constateer­t dat je partner er ook zo over denkt. Doe kalm aan en ben niet bang om hier en daar wat concessies te doen. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De laatste dag van een drukke week, wat misschien heeft geleid tot wat aanvaringe­n of ‘gedoe’ thuis of met anderen. Doe het vandaag dus kalm aan, verander niets aan je gewoontes en vermijd buitenspor­ige aankopen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Single en in voor een feestje? Zorg dan dat je je telefoon voortduren­d bij de hand hebt. Soms raak je verstrikt in je gedachten, iets waar je partner misschien verontrust op reageert. Open je hart en alles komt goed.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je geliefde zit vol ideeën en wil ze ook graag in praktijk brengen. Net als jij. Samen pakken jullie allerlei nieuwe dingen aan. Single, dit wordt de ideale avond om te beginnen aan een volgende etappe.

Vissen 20-2 T/M 20-3 In de liefde gaat alles op rolletjes, maar stel jezelf eens wat vragen als het om je naaste omgeving gaat. Wordt er geen misbruik van je goedheid gemaakt? Vooral op financieel gebied?

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium