Het Belang van Limburg

Bocholt incasseert zijn eerste nederlaag

-

Bocholt heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. De leider ging in eigen huis met 29-33 onderuit tegen Bevo.

De ontgoochel­ing was groot in het Bocholtse kamp. “We hadden Nieuwjaar willen halen zonder verliesmat­ch”, aldus T1 Bart Lenders. “Maar het was niet goed genoeg. Een paar jongens geraakten niet in de match en gingen de individuel­e toer op. Iets wat je tegen Bevo net niet moet doen.” Bocholt begon nochtans goed aan de partij en leidde na 15 minuten met 10-5. Maar Bevo was niet onder de indruk en strafte in het tweede kwartier de vele technische fouten bij de thuisploeg af. Jeroen Van Den Beucken en Quin- ten Colman hakten behoorlijk in op de Achilles-verdedigin­g, 17-18 aan de rust. Bocholt moest in de achtervolg­ing, maar die rol lag de Limburgers niet. Bevo bleef bij de les, liep vier doelpunten uit en gaf die voorsprong niet meer uit handen.

Jo Smeets (Bevo) kreeg de tranen in de ogen van de prestatie van zijn ploeg. “Ik ben zo ongeloofli­jk trots op dit team”, aldus de Zonhovenaa­r. “We leveren wekelijks het bewijs dat we met werkkracht en enthousias­me ver kunnen geraken.”

BOCHOLT: Wertelaers 4, Winters 5, Kooijman 5, Spooren 4, Valkenborg­h 2, D. Kedziora 4, B. Kedziora 2, Meijer 3.

BEVO: Stevanovic 1, Van Berlo1, Poot 1, Van Grunsven 1, Colman 6, J. Van Den Beucken 11, N. Van Den Beucken 3, Jordens 6, Polman 3.

 ?? FOTO RAYMOND LEMMENS ?? Kooijman neemt de Bevo-doelman onder vuur.
FOTO RAYMOND LEMMENS Kooijman neemt de Bevo-doelman onder vuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium