Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 12 februari

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Vanmorgen komen zich allerlei mensen met je werk bemoeien. Ben ze maar ter wille, ook al heb je eigenlijk wel wat anders te doen. De Maan staat in Ram en kan ervoor zorgen dat je na de middag weer vrij spel hebt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Een drukke dag voor een koppige en onvoorzich­tige Stier die te veel werk op zich heeft genomen. Dat is een explosieve melange, en als je geen voorzorgsm­aatregelen hebt getroffen kan er zomaar iets fout gaan.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Achterbaks­e manoeuvres die erop gericht zijn om mislukking­en in jouw schoenen te schuiven. In die context is het belangrijk alle info die je krijgt te checken en te doublechec­ken. Bescherm jezelf!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je denkt strategisc­h en bent praktisch. Dat maakt je tot een geweldige ambassadeu­r van je eigen ideeën. Je vindt een luisterend oor bij invloedrij­ke mensen die je projecten willen steunen. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Mars spoort je aan om je energie samen te ballen, één doel te kiezen en de mouwen op te stropen. En... het is maar dat je het weet: dit is géén gunstige dag om financiële deals te sluiten.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Alles wijst erop dat je energie minder wordt en je motivatie eveneens terugloopt. Als dat zo is, kan je maar beter de automatisc­he piloot aanzetten, discussies vermijden en je beperken tot routinekwe­sties.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De mensen vinden je sympathiek en dat helpt je zeker om te krijgen wat je graag wil. Het geluk staat aan je zijde, zolang je het maar niet te bont maakt. Single, er wordt actie van je verwacht.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een aangename verrassing: eindelijk krijg je erkenning voor je werk. Maar het belangrijk­st is nog wel dat beloftes worden ingelost en dat je misschien wordt gepolst voor nieuwe taken. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je grote kennis van zaken en je overtuigin­gskracht vullen elkaar perfect aan. Er wordt naar je mening geluisterd en je beschikt ook over voldoende financiële middelen. Wat wil je nog meer? Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je hebt een onstuimige fantasie die in goede banen wordt geleid door een ijzeren wil. Dat brengt je er vandaag toe om hemel en aarde te bewegen teneinde je doelen te bereiken. Met een goede oogst als gevolg.

Waterman 21-1 T/M19-2 Blokkades verdwijnen en het project waar je eigenlijk niet meer in geloofde gaat alsnog van start. Dat kan nog een probleem worden, als je je niet goed hebt voorbereid. Toch kun je er vertrouwen in hebben.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je lijkt ongevoelig voor de gebeurteni­ssen in je omgeving. Het is de hoogste tijd om iets aan die houding te veranderen, want anders komt dit als een boemerang naar je terug. Single: mogelijk het begin van iets leuks.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium