Het Belang van Limburg

Met Pozo-tief gevoel

KRC Genk probeert Toronto FC nog steeds te overtuigen om enkele maanden

-

Alle opties liggen nog op tafel in de gesprekken tussen KRC Genk en Toronto FC over toekomst Alejandro Pozuelo. De Belgische competitie­leider probeert de Canadese MLS-club nog steeds te overtuigen om enkele maanden geduld te hebben met de transfer. Toronto zou intussen zijn zinnen ook gezet hebben op Sofiane Hanni (ex-Anderlecht).

Geen nieuws is niet meteen goed nieuws, elke dag dat deze transferso­ap aansleept, is er eentje te veel. Voor de clubs, de Genkse spelersgro­ep, staf, achterban en in de eerste plaats voor de hoofdrolsp­eler Alejandro Pozuelo zelf. De Spanjaard is nog steeds boos, omdat hij niet onmiddelli­jk naar Toronto FC kan. Maar tegelijker­tijd wil Pozuelo zijn ploegmaats en trainer(s) geen pad in de korf zetten. Zijn onwaarschi­jnlijk straffe invalbeurt in verschrikk­elijk moeilijke omstandigh­eden op Slavia Praag bewees eens te meer dat Pozo een voetbaldie­r is. Die zelfs zijn grootste ergernisse­n spontaan vergeet, als er een balletje in de buurt komt rollen. En die opgelucht ademhaalt, wanneer hij wordt aangemoedi­gd door de Genk-supporters, die hij tegen zich in het harnas joeg door middenin de titelstrij­d de aftocht te willen blazen.

Die opluchting was ook vrijdagoch­tend merkbaar op de luchthaven, waar Pozuelo zelfs handtekeni­ngen uitdeelde aan Genkse supporters. Zo keerde iedereen

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium