Het Belang van Limburg

“De knop snel omdraaien”

-

Het nieuwe jaar heeft Bocholt nog niet veel voetbalple­zier gebracht. Met twee op twaalf in de achterzak trekt wit-zwart dit weekend richting Duffel om hopelijk daar de wederopsta­nding in te luiden.

De heenmatch was een makkie (4-0), maar intussen kunnen de geel-roden in de strijd om het behoud ieder puntje best gebruiken. “We moeten niet echt ver naar een verklaring zoeken voor de mindere gang van zaken”, reageert aanvoerder Carlo Palmans (foto). “Als sommigen niet in hun gewone doen zijn, en dat kan altijd, hebben we het moeilijk. Op talent én karakter hebben wij lang kunnen meedraaien maar nu zit het even niet mee. En dan krijg je, zoals vorige zondag, twee rode kaarten én een late opdoffer. Het is zeker nog niet helemaal verloren, maar het parcours van Patro is echt indrukwekk­end.” “Wij lieten het net in de beslissend­e maanden wat afweten. Dat is bijzonder jammer, zeker nu de club eindelijk nog eens voluit voor de licentie gaat. De knop snel omdraaien zou ik dus zeggen”, aldus de centrale verdediger.

BOCHOLT: Didden lost Ella Ella af op het strafbankj­e. Put (handletsel) is onzeker.

DE KERN: Wertelaers, L. Cascio, Palmans, Dieme, Vanhaen, R. Scheelen, Ella Ella, Watson, Put (?), Maes, Van den Putte, Vaesen, Bertjens, W. Scheelen, Geebelen, Ramaekers, Janssen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium