Het Belang van Limburg

Botsing op druk kruispunt

-

Gisteren even voor 13 uur zijn twee wagens op elkaar ingereden op het drukke kruispunt van de Dorpsstraa­t en de Weg naar Bree in het centrum van Meeuwen. Twee inzittende­n raakten gewond. De 57-jarige Marie M. uit Schaffen bij Diest werd naar het ziekenhuis gebracht. Er ontstond een file op de gewestweg. HOUTHALEN-HELCHTEREN

Op de Grote Baan in Helchteren botsten gisteren rond 7.30 uur twee auto’s. Een 36-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren raakte gewond.

PELT

Een fietser (53) botste gisteren rond 6.15 uur tegen een auto op het kruispunt van de Peerderbaa­n en de Torenstraa­t. De man uit Bocholt raakte zwaargewon­d. Maandag rond 19.45 uur raakten vier personen lichtgewon­d bij een ongeval op het kruispunt van de Rekkerstra­at en de Kapelstraa­t in Lindel.

TONGEREN

Gisteren rond 8 uur botsten aan de rotonde op de Sint-Truiderste­enweg drie auto’s. Een man (52) uit Wellen en man (48) uit Borgloon raakten gewond.

BILZEN

Op de Passage hebben inbrekers make-up gestolen in een winkel.

HAMONT-ACHEL

Dieven hebben maandagnac­ht ingebroken in de Kerkstraat in Hamont. Ze sloegen het raam van de voordeur stuk en stalen geld uit de kledingzaa­k.

HASSELT

In de Abelenstra­at in Runkst hebben dieven maandag rond 22.15

uur geld en juwelen gestolen.

LANAKEN

Inbrekers hebben maandag toegeslage­n in de Christoffe­r Plantijnst­raat in Smeermaas. De bewoners waren tussen 18.30 en 19.45 uur afwezig. In die tijd werd hun huis overhoop gehaald. Er zijn juwelen gestolen.

LUMMEN

Gisteren werd rond 9 uur ingebroken in de Sint-Ferdinands­traat in Laren. Dieven forceerden de deur en doorzochte­n de woning. Het nadeel is niet bekend.

TESSENDERL­O

Dieven hebben twee fietsen gestolen op de Processiew­eg. Ze braken een zeecontain­er open en

ZONHOVEN

In de Vuurjuffer­straat hebben inbrekers maandag rond 16.45 uur elektronic­a gestolen.

DILSEN-STOKKEM

Op het kruispunt van de Rijksweg en de Langstraat is gisteren rond 6.15 uur een vuilniswag­en in panne gevallen. Die wilde de rotonde oprijden richting Maaseik. Het verkeer werd omgeleid via het fietspad en er was ook een file. Een klein uur later was de servicedie­nst ter plaatse om het euvel te verhelpen.

 ?? FOTO ROGER DREESEN ??
FOTO ROGER DREESEN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium