Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 13 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De relaxte sfeer op het werk kan leiden tot inschattin­gsfouten. Houd je collega’s in de gaten maar zorg vooral dat je zélf bij de les blijft. Vakantie? Doe niet alles wat op je pad komt maar ben selectief.

Stier 21-4 T/M 20-5 Mede door invloeden van Mercurius neem je een paar verstandig­e beslissing­en. Kon dat ook maar worden gezegd van bepaalde collega’s... Pas op, want hun wat al te fantastisc­he ideeën kunnen je werk beïnvloede­n.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een ontspannen dag met een sportief of cultureel uitstapje voor de vakantiega­ngers. Venus domineert de avond en biedt verleiding­en waar je maar moeilijk weerstand aan kan bieden.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Vandaag kost het je geen enkele moeite om aan de verwachtin­gen van je partner te voldoen. Single: je straalt en de vonk springt al snel over, want je trekt de aandacht van precies de juiste persoon.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Neem een beetje afstand om de mogelijkhe­den op het werk beter te kunnen beoordelen. Het lijkt goed om bepaalde plannen iets aan te passen, zodat ze net wat realistisc­her worden. Maagd 24-8 T/M 23-9 Het is een mooie dag om bepaalde administra­tieve processen af te ronden of om enkele plannen nog wat bij te schaven. Het eerste zorgt voor opluchting, het tweede kan je behoeden voor een ernstige fout.

Weegschaal 24-9 T M 23-10 Venus nodigt je uit om je situatie te consolider­en. De vakantiepe­riode is alweer bijna voorbij en er is al aangekondi­gd dat er iets gaat veranderen. Liefde: wat meer fantasie zou je liefdeslev­en goed doen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Het is verstandig om voorzichti­g en secuur te zijn want een storm van gebeurteni­ssen zou je werk ernstig kunnen verstoren. Liefde: sta niet toe dat een klein meningsver­schil enorm belangrijk wordt.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Leg je keuzes duidelijk en eerlijk uit aan je collega’s. Deze transparan­tie wordt gewaardeer­d en zorgt ervoor dat je zonder problemen verder kan. Liefde: toon begip en toewijding in plaats van de baas te spelen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een dag vol uitdaginge­n, en niet alleen op het werk. Gelukkig heb je de benodigde energie om iedere klus aan te pakken en ben je subtiel genoeg om je rivalen af te troeven.

Waterman 21-1 T/M19-2 De stijgende Maan maakt je intuïtief en welbespraa­kt en als je onderhande­lingen voert dan doe je dat met verve. Als je trouwens op zoek bent naar een nieuwe baan, dan kan een vriend een belangrijk­e tip geven.

Vissen 20-2 T M 20-3 Goed nieuws, je ideeën worden op hun waarde geschat. Daarvan zie je vandaag al de eerste tekenen, maar het zal september zijn voordat je ze kunt realiseren. Nog even kalm blijven dus.

 ??  ?? (Een eerste keer verschenen in 1978)
(Een eerste keer verschenen in 1978)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium