Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Dieven hebben werkmateri­aal gestolen van een werf op de Beverloses­teenweg in Paal. De diefstal is maandag rond 13.30 uur vastgestel­d.

BILZEN

Op de Hoefaertwe­g in Eigenbilze­n hebben dieven werkmateri­aal gestolen van een werf. De diefstal is maandag rond 8.45 uur vastgestel­d.

BOCHOLT

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een tuinhuis op de Steenakker­straat in Kaulille. De dieven stalen een koffiemach­ine, een verlengkab­el, voedsel en drank.

HAM

Een nachtwinke­l in de Dorpstraat in Kwaadmeche­len heeft inbrekers over de vloer gekregen. De buit is nog niet gekend. De inbraak is maandag rond 10.15 uur vastgestel­d.

HECHTEL-EKSEL

Dieven hebben toegeslage­n in de Pater Malletstra­at in Hechtel. Ze kwamen via de achterdeur binnen en namen geld mee. De diefstal is maandag rond 14 uur vastgestel­d.

HERK-DE-STAD

Dieven hebben in de Korpse Straat in Donk ingebroken in een huis. De inbraak is maandag rond 6.45 uur vastgestel­d. Het juiste nadeel is nog niet gekend.

KINROOI

Inbrekers hebben zondag toegeslage­n in een huis in de Kleine Kasteelstr­aat in Kessenich. Ze stalen enkele juwelen en een bril. In een stal in de Meierstraa­t even verderop werd maandag ingebroken. De dieven stalen een zitmaaier.

TONGEREN

Op een boerderij op de Luikerstee­nweg is zondag rond 23.15 uur een inbraak gebeurd. De dieven gooiden een raam in, maar konden op het eerste gezicht niks meenemen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium