Het Belang van Limburg

Vicky Sagang scoort met 4 meisjes op internatio­nale missverkie­zing in Riga

Ingestuurd door David Stulens

-

Op donderdaga­vond 1 augustus vond in de Letste hoofdstad Riga in het Royal Casino Spa & Hotel Resort de finale plaats van de internatio­nale verkiezing voor Miss en Mrs Elite Beauty Queen Internatio­nal 2019. De Hasseltse Vicky Sagang, ambassadeu­r en directeur van Elite Beauty Queen (EBQ) voor België, Nederland, de Benelux én de EU, haalde er bij haar eerste deelname met vier van haar kandidates prijzen binnen.

“Ik trok samen met onze fotograaf van EBQ, Marc Driesen uit Bree, en vier missen naar Rigza en hoopte stiekem op een prijs, maar vier overtreft mijn verwachtin­gen. Het zijn dan wel ook alle vier supertalen­ten, gevormd bij het internatio­naal modellenbu­reau Models Inc”, vertelt Vicky.

Bikini

De eerste drie dagen in Riga moesten de meisjes al veel trainen voor de grote finaleshow, toonden ze hun talenten aan de jury, werden ze onderworpe­n aan een vragenrond­e en pasten hun ’national costume’. Er werd ook een fotoshoot in bikini ingeblikt en de kandidates bezochten het parlements­gebouw en een weeshuis. Tijdens de show zelf werd er niet enkel gedanst, maar ook op de catwalk gelopen in zowel het ’national costume’, in casual outfit, bikini en galakleed. En dan die onvergetel­ijke prijsuitre­iking; de EU-inzending voor Mrs EBQ, Melissa Van Nuffel uit Bilzen, kreeg de prijs voor Mrs Intelligen­ce Elite Beauty Queen. De Nederlands­e-inzending voor Miss EBQ, Joyce Mullers uit Nederlands-Limburg, werd Miss Super Model Elite Beauty Queen. De Benelux-inzending voor Mrs EBQ, Lucienne de Winter uit Nederland, werd tweede eredame Mrs Elite Beauty Queen 2019. En tot slot Isha Frederickx, die eerder dit jaar nog werd gekroond tot Miss Limburg Internatio­naal 2019 ,werd als Belgische inzending dé Miss Elite Beauty Queen 2019. Vicky vertrouwde ons toe dat door deze overwinnin­g de finale van Miss Elite Beauty Queen 2020 wel eens in ons land/provincie zou kunnen plaatsvind­en.

 ?? FOTO MARC DRIESEN ?? Vicky (midden) en haar laureaten (Joyce en Ischa links en Lucienne en Melissa rechts).
FOTO MARC DRIESEN Vicky (midden) en haar laureaten (Joyce en Ischa links en Lucienne en Melissa rechts).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium