Het Belang van Limburg

hij komt ook als partner aan boord. B-Sure haalt Luc Jannes binnen

Bankmakela­ar B-Sure in Hasselt heeft de ervaren Luc Jannes (58) als specialist in vermogensb­eheer weten strikken. Jannes versterkt niet alleen het 13-koppige team van B-Sure, maar

- Dominiek CLAES

B-Sure is tot nog toe de enige erkende bankmakela­ar in Limburg. Het bedrijf van Michelle Bovy werd tien jaar geleden opgericht als agentschap van Merit Capital en als verzekerin­gsmakelaar. Ruim twee jaar geleden werd B-Sure door de financiële waakhond FSMA erkend als bankmakela­ar. Met dat statuut kan B-Sure de financiële producten van verschille­nde andere banken en vermogensb­eheerders aanbieden. B-Sure biedt dus geen eigen producten aan, maar kan de financiële producten van andere financiële instelling­en aanbieden, op maat van de klant. Het jonge bedrijf werkt daarvoor samen met partners zoals Edmond de Rothschild, Puilaetco Dewaay, Bankque Internatio­nale à Luxembourg en Deutsche Bank. B-Sure richt zich daarmee op ondernemer­s, topsporter­s en vrije beroepers.

Welfie

“Eerst maken we een ‘welfie’”, zegt CEO Michelle Bovy van B-Sure. “Dat is het volledige plaatje van middelen, vastgoed en verzekerin­gen van de klant. Daarnaast gaan we als financiële coach of butler op zoek naar datgene dat onze klant op langere termijn gelukkig zou maken. Niet enkel op financieel vlak, maar ook sociaalpsy­chologisch. Bijvoorbee­ld de (financiële) zorg voor de kinderen of kleinkinde­ren. We gaan dus een flinke stap verder dan het louter financiële. Wij zijn er graag bij vanaf de start van de ondernemin­g, en bouwen een langetermi­jnrelatie uit met onze klant, gestoeld op vertrouwen.”

Beleggen is geen doel op zich, maar een middel om een doel te bereiken

Luc JANNES, B-Sure

Overstap

“Het is dat uitgangspu­nt vanuit de financiële waarden, dat menselijke aspect en die langetermi­jnvisie die mij over de streep hebben getrokken om bij B-Sure aan de slag te gaan”, zegt Luc Jannes. Hij is met zijn 58 één van de meest ervaren private bankers van Limburg, die onder meer zijn strepen verdiende bij de voormalige Kredietban­k, bij KBC, Artesia/Dexia, SG en ABN Amro. “Beleggen is immers geen doel op zich, maar een middel om een doel te bereiken. Ik ervaar het meest voldoening als ik klanten een plezier kan doen. Met zijn sterk nationaal en internatio­naal netwerk heeft dit bedrijf daarvoor alles in handen,” zegt Jannes.

 ?? FOTO SVEN DILLEN ?? Michelle Bovy en Luc Jannes: “We gaan verder dan het louter financiële.”
FOTO SVEN DILLEN Michelle Bovy en Luc Jannes: “We gaan verder dan het louter financiële.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium