Het Belang van Limburg

Spanning tussen Vreven en Losada te snijden

-

Lokeren, met de door de Antwerpena­ren eerder ontslagen Stijn Vreven aan het roer, pakte een punt op Beerschot. Op de persconfer­entie achteraf was de spanning tussen Vreven en zijn opvolger Losada te snijden.

Vreven opende het debat zonder zijn voormalige assistent. Die was ‘not amused’. “Jammer dat Stijn niet wilde wachten, want zo heb ik zijn analyse gemist”, sprak een gecrispeer­de Hernan Losada, die bovendien geen vragen van de pers wou beantwoord­en.

Echt dikke mik zal het toch niet geweest zijn tussen Vreven en Losada toen die nog samenwerkt­en. Maar Losada was zeker niet enkel daarom in zijn wiek geschoten. Het toppunt van colère liet Losada bewonderen toen Beerschot in het ultieme slot nog een vrijschop tegen kreeg aan de rand van de zestien. Losada trapte woest een fles water weg. Vanhamel kansloos, en Vreven nam het geschenkje gretig in ontvangst en verbloemde de prestatie van zijn steriel voetballen­de ploeg.

BEERSCHOT: Vanhamel, Grisez, Seigers, Bourdin, Dudouit, Holzhauser, Maes, Halaimia, Dom, Vancamp, Noubissi.

LOKEREN: Verhulst, De Jonghe,Mpati Bibuanu, Diaby, Van Damme, Marecek, Navarro Aliaga, Beridze, De Witte, Ryuta, Said. VERVANGING­EN: 69’ Aliaga door Straetman, 71’ Maes door De Keersmaeck­er, 76’ Said door Habibou, 76’ Dudouit door Brogno, 89’ De Jonghe door Benchaib, 89’ Vancamp door Ibara Doniama.

DOELPUNTEN: 80’ Bourdin 1-0, 90+3’ Beridze 1-1.

GELE KAARTEN: 9’ Seigers, 23’ Marecek, 35’ Grisez, 36’ Diaby, 37’ Dudouit, 64’ Aliaga, 83’ Van Damme, 90+1’ De Keersmaeck­er, 90+4’ Beridze.

SCHEIDSREC­HTER: Vermeiren.

VIRTON ROESELARE 1 1

VIRTON: Moris, Malget, Jordanov, Prempeh, Sylla, Lecomte, Couturier, Rosa da Cruz, Lapoussin, Turpel, Vanzo

ROESELARE: Biebauw, Voet, Vanbelle, Holmes, Camargo, Nouri, Areias, Tulio, Zolotic, Rommens, Naessens

VERVANGING­EN: 64’ Vanzo door Ramalingom, 74’ Turpel door Koré, 77’ Tulio door Saviour, 82’ Lapoussin door Lazaar, 85’ Nouri door Andzouana, 90’ Naessens door Casagolda

DOELPUNTEN: 51’ Rosa da Cruz 1-0, 56’ Nouri 1-1 GELE KAARTEN: 27’ Malget, 44’ Camargo, 69’ Rosa da Cruz, 90+1’ Sylla

SCHEIDSREC­HTER: Toeback

 ?? FOTO BELGA ?? Vreven pakt in extremis een punt bij zijn ex-ploeg.
FOTO BELGA Vreven pakt in extremis een punt bij zijn ex-ploeg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium