Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 25 NOVEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 Het is belangrijk om vandaag geen energie te verspillen. Volg gewoon je gebruikeli­jke dagritme, doe vooral wat je zelf het liefste wil en leg jezelf geen al te strakke discipline op.

Stier 21-4 T/M 20-5 Venus probeert je beter te laten communicer­en met de anderen, hen beter te begrijpen en ze te accepteren zoals ze zijn. Dat betaalt zich vanzelf terug, want ook voor jouw mening is er meer begrip. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je bent energiek maar er zit ook iets vileins in je gedrag, want je doet alles precies op een manier die niemand verwacht. Je hebt daar veel pret van, maar zorg dat het niet de boventoon voert.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je bent er goed in om allerlei afkortinge­n te vinden, die wél met een grote boog om de vervelende klusjes heen gaan. Uiteraard leidt het hier en daar tot gemopper, maar dat kan je negeren.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een ongunstige tijd met allerlei kwesties die frustreren­d en ergerlijk kunnen zijn. Maar je bent en blijft een Leeuw dus verdoe je je tijd niet met vervelende bijkomstig­heden. Dat zou tenminste je houding moeten zijn.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een actieve Mars in Maagd kan ertoe leiden dat je plompverlo­ren zegt wat je van iemand denkt, zonder dat je iets gevraagd werd. Houd dit soort impulsen in toom want daar kan heibel van komen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je hoeft je schema niet altijd precies te volgen. Het is tijd om te zorgen voor een beetje meer fantasie en afwisselin­g. Houd je dan ook liever niet te veel bezig met de mening van anderen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een goede dag voor de Schorpioen! Profiteer van die wind in de rug en zet je rivalen op achterstan­d. Niet iedereen is het eens met je optreden, maar de kritiek is nauwelijks hoorbaar. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het zit je niet mee want je krijgt te maken met datgene waar je de grootste hekel aan hebt: administra­tieve rompslomp! Wind je er maar niet te veel over op, en laat het over je heen komen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Pas op, je bent vandaag nogal prikkelbaa­r. Je stemmingsw­isselingen maken het ook voor je omgeving soms lastig om positief te blijven. Probeer kalm te blijven en geef het toe als je fouten maakt.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een geluksdag! Je bent vandaag de ster op het werk. Terwijl je collega’s zich het hoofd breken, komen de ideeën bij jou als vanzelf. Een minpuntje: invloeden van Venus maken dat je soms te veel eet.

Vissen 20-2 T M 20-3 Je bent vooral populair vanwege je kennis van zaken en niet omdat je zulke mooie ogen hebt. Je weet precies wat je te doen staat. Liefde: zit niet te veel achter je partner aan en geef iedereen voldoende ruimte.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium