Het Belang van Limburg

De grote ontknoping: wie heeft de ware liefde gevonden?

-

BOER ZKT. VROUW VTM

Overwint de liefde ook dit jaar alle grenzen in ‘Boer zkt vrouw – De wereld rond’? Voor boeren Gerard, Etienne en Victor lijkt dat niet te lukken. Marianne en Stephan kunnen het nog wel waarmaken. Maar de slotafleve­ring belooft een verrassend­e plotwendin­g.

Maandag zagen bijna 800.000 kijkers hoe de citytrips niet voor alle boeren even romantisch verliepen. Na een beloftevol­le start op het Kaapverdis­che eiland Santo Vicente bleef Rebecca teleurgest­eld achter. In een openhartig gesprek moest boer Etienne immers toegeven dat hij toch liever Sabine mee op reis genomen had. Ironisch, want een week daarvoor stuurde hij Sabine zelf nog naar huis. Terug in België zoekt Dina

Tersago Sabine op. Wat heeft die bekentenis bij haar losgemaakt? Ondertusse­n trekt An Lemmens naar Rani. Terwijl bij haar al kriebels ontstonden in Bulgarije, wilde boer Victor toch liever gewoon vrienden blijven. Hebben de twee elkaar intussen nog gehoord? Verder komen we ook te weten of de liefde echt is opengebloe­id tussen huskygids Marianne en Remco. Hij bleef in ieder geval een nachtje langer in Finland en de twee maakten het gezellig in de iglo.

In Canada hadden Stephan en Evelien het naar hun zin tijdens hun citytrip in Montreal. In het reuzenrad maakte Evelien duidelijk dat ze bereid is om naar Canada te verhuizen en er werk te zoeken. Stephan bleef zoals steeds op de vlakte. Maar in de slotafleve­ring is het zijn beurt om open te zijn.

 ?? FOTO VTM ?? ‘Boer zkt vrouw’, VTM, 20.40 uur
De kandidaten van Boer zkt vrouw - De wereld rond.
FOTO VTM ‘Boer zkt vrouw’, VTM, 20.40 uur De kandidaten van Boer zkt vrouw - De wereld rond.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium